2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هرجا شروع میکنی تیکه تیکه تمیز کن به هم ریختگی انرژیتو نگیره

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

اول کلا کمدها رو بریز بیرون .‌هر چی به درد نخوره بزار داخل کارتون   ببر انباری .

بعد که تموم شد وسایل اضافی ،شروع کن اتاقهارو مرتب و تمیز کن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از هرجا شروع میکنی تیکه تیکه تمیز کن به هم ریختگی انرژیتو نگیره

راست میگی واقعا حرف جالبی زدی ممنون

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

از آخرین اتاق اول ازتوکمدا شروع کن چیزای اضافه و بدرد نخورو بریز دور کمدات که مرتب شد بعد خود اتاق درنهایت پرده و فرش اتاق احیانا و بیا بعدی بعدی و آخرین چیز آشپزخانه 

از کمد دیواری و جا رختخوابی و انباری 

بعد اتاقها بعد اشپزخونه بعد سالن بعد سرویس بهداشتی اخرسرم بالکن یا حیاط یا راه پله و اینا

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
اول کلا کمدها رو بریز بیرون .‌هر چی به درد نخوره بزار داخل کارتون   ببر انباری . بعد که تموم ش ...

مرسی که قسنگ توضیح دادی

اول بنویس بعد هر روز یکی و انجام بده و جلوش تیک بزن آخرش هم برا خودت یه کف جانانه بزن بعد اهنگ بذار برقص،😁به غیر جمله اخری من کارامو مینویسم خیلی بهم انگیزه میده البته فقط برا خونه تکونی

اول بنویس بعد هر روز یکی و انجام بده و جلوش تیک بزن آخرش هم برا خودت یه کف جانانه بزن بعد اهنگ بذار ...

آفرین .منم همینکارو میکنم

آفرین .منم همینکارو میکنم

موفق باشی ❤️

من اگه خدا بخواد از اول اسفند شروع میکنم نوزاد دارم یه کاری انجام میدم دخترم اذیت نشه با برنامه هم همیشه سر وقت تموم میکنم