2777
2789
عنوان

بیبی چک

4260 بازدید | 11 پست

۵روزه عقب انداختم ۷تا بیبی چک مدیکور و روژان یونی تست زدم همگی زیر ۷دیقه هاله داشت افتاد لکه بینی امروز رفتم بتا منفی بود 

دکتر تهرانم گفت امشب بازم بیبی بزن اگه هاله داشت هفته اینده ازمایش بده 

الان زدم زیر ۵دیقه اینجوری شد بنظرتون منفی؟خط تبخیر یعنی

شروع رژیم۴تیر وزن ۶۹/۳۰۰ ⬅️۲۴تیر۶۷/۳۰۰⬅️۴مرداد

منفیه 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هاله باید زیر دو دقیقه بیفته ها پنج دقیقه و هفت دقیقه اعتبار نداره تا جایی که می‌دونم ان شاالله به زودی خدا یه بچه صالح و سالم بذاره توی دامنت 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

به نظر میاد منفیه

صبرکن

سر بارداری اولم تا آخر هفته ۷ قلب تشکیل نشد دکتر برام داروی سقط نوشت یکی از اقوام نزدیک فوت شد نتونستم استفاده کنم هفته بعد قلبش تشکیل شد گاهی مواقع ممکنه لقاح دیرتر صورت گرفته باشه و هنوز سطح بتا پایین باشه

ممنون از همگی انتظار چه بلایی سر ادم نمیاره ساعت ۲پاشدم بیبی زدن حداقل پریود بشم خیالم راحت بشه😅

من سر بچه اولم اینطوری بودم انقدر بی بی چک خریده بودیم تا میرفتیم تو داروخانه طرف مارو میدید یک بی بی چک فاکتور میکرد

من سر بچه اولم اینطوری بودم انقدر بی بی چک خریده بودیم تا میرفتیم تو داروخانه طرف مارو میدید یک بی ب ...

دقیقا ۵قدمی خونمون داروخونست

امشب ک گرفتم خانومی یه لبخندی زد گفتم الان میگه این مثبته هی میزنه باورکنه🤣با ازمایش امروز قشنگ ۳۵۰هزینه کردم برای بیبی چک

دقیقا ۵قدمی خونمون داروخونست امشب ک گرفتم خانومی یه لبخندی زد گفتم الان میگه این مثبته هی میزنه باو ...

یکی از شیرینی هاش همین انتظاره

وقتی میان انقدر سرت شلوغ میشه که حد نداره گاهی وقتا کلافه میشی خسته میشی ولی یاد همین انتظار ها و‌ بی بی چکا میفتی یادت میاد که چقدر برای داشتنش صبر کردی اون وقت خستگیت در میره خدا بزرگه من اولی رو باردار شدم تو شیردهی دومی رو باردار شدم چون خیالم راحت و بود و استرس نداشتم راحت بعدیا رو باردار شدم استرس سمه اگر میتونی یوگا برو‌ورزش کن وقت بگذرون باور کن یکروز بی هوا با دستای کوچیکش در خونتو میزنه

یکی از شیرینی هاش همین انتظاره وقتی میان انقدر سرت شلوغ میشه که حد نداره گاهی وقتا کلافه میشی خسته ...

چقدر حالم خوب شد با پیامت

۱۰ساله منتظرم دوتا سقطم داشتم ۱۰هفته و نزدیک ۶ماهگی 

خدانکنه یکی زایمان کنه برم بهش سر بزنم اینقدر میگن دکتر فلانی برو اون کارو کن فلانی گفته این بخوره خوبه بیشتر برای این کلافم وگرنه همسرم حتی یبار به روم نیورده اونموقع ک برای سقط بیمارستان بودم همیشه میگفت به این فکرکن از بزرگتر میشود چندسال بعد یه اتفاقی براش میوفتاد میخاستی چیکار کنی حداقل الان صورتش ندیدی

سپردم دست خدا شاید حکمتش چیزی دیگه باشه

ممنون از همگی انتظار چه بلایی سر ادم نمیاره ساعت ۲پاشدم بیبی زدن حداقل پریود بشم خیالم راحت بشه😅

من هم منتظرم حستو كاملا درك ميكنم ولي وقتي بتات منفي شده اصلا خدتو اذبت نكن وبيبي چك نزن ديگه

ميدونم الان به هر علامتي دل ميندي يا به هر هاله اي اما دل نبد كه خدت خيلي اذيت ميشي 

مثلحال من يه هفته پيش بيبيچكام اصن هاله صورتي ميننداختن اما همش كاذب بود ....