2777
2789
سلنا گومز تو کشوریه که همه مدل نژاد اونجا هست و سلیقه ها متنوعه ، و اینکه سلنا بخاطر مادرش که توی کا ...

عزیزم چرا همش تو دل منو خالی می کنی به قول این خانم اگه عمل کنم میگن قبلش زشت بوده دیگه هیچکی نمی گیرتم

عزیزم چرا همش تو دل منو خالی می کنی به قول این خانم اگه عمل کنم میگن قبلش زشت بوده دیگه هیچکی نمی گی ...

منم گفتم اگه دکتر خوب پیدا کردی عمل کن ، وگرنه عجله نکن . هر دکتری گوشتیو خوب در نمیاره . بیشتر دکترا بینیای غوزدارو قشنگ در میارن . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر بزرگم ، ۵ سالگیش از پشت بوم افتاد رو سنگا ، بینیش شکست ، گوشتی بدون استخون شد . پهن و بزرگ . ۱۸ سالگی عمل کرد خوشگل شد ، انقدر بختش باز شد ، الانم شوهر و بچه داره . سال ۸۷ عمل کرد . 

الان دکترا بیشتر و حرفه تر هستن و قشنگ تر در میارن .

من نمی خوام بختم بازشع می‌خوام بمیرم فقط

غصه ی چیزی که توی پیش اومدنش دخیل نبودی نخور ، قیافه ، خانواده ، محل زندگی ، دست ما نبوده پس غصشو نخور . 

وقتی بدنیا اومدی زندگیت و عشق و آیندت پیشاپیش تضمین شده . همه چی سر وقت و زمانش پیش میاد . 

بگیر بخواب فکرای منفی نکن فردا فازت عوض میشه ، مثبت تصور کن ، قدرت آرزو هارو دست کم نگیر ، هرچی تصور کنی پیش میاد . 

عزیزم راس میگی به خدا من قیافم فتوکپی سلناس گردی صورتم بینیم و لبام پس منم عمل نمی کنم

عزیزم دماغ عملی هم به زودی داره از مد میره و نچرال مد میشه ، اینقدر دخترای خیلی عملی و بوتاکسی هستند که به خاطر خیانت طلاق گرفتند ، و اینقدر دختر نچرال با قیافه پایین تر از معمولی که زندگی ساده و خوبی دارند ، تو که حالا خوشگل هم هستی ، دیگه شک نکن ، فقط رو اعتماد به نفست کار کن ، کلا دماغت رو فراموش کن ، ناشکری نکن و قدر قشنگیه خدا دادیت رو بدون ، دختر زیبا ،