2777
2789
عنوان

حالم

178 بازدید | 23 پست

بهم میخوره از آدمای شوم و نحس  زندگیم

چرا کنده نشدنین؟چرا نابود نمیشن؟؟چرا روز ب روز پررنگ تر میشن؟چرا روز ب روز دقیقه ب دقیقه آدما به گور میبرن؟؟؟؟چرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه هستم ولی بعصی مواقع بغضش فوران میکنه....

اشکالی نداره این طبیعیه و چون ما اِحساسِ درونی داریم حقم داریم که بغض و گریه کنیم....و اما باید متوجه این حقیقت باشیم که در بیرون هیچ چیزی مشکل یا اشتباه نیست..

اشکالی نداره این طبیعیه و چون ما اِحساسِ درونی داریم حقم داریم که بغض و گریه کنیم....و اما باید متوج ...

بعضی پازلا اشتباهی کنار هم چیده شدن..ینی شبیه هم نیستن ولی باید از هرراهی کنار هم وفق داده شن...کل این دنیا خیییلی جاهاش اینجوریه قشنگه ...نه همه...سهل انگاری بشه مقدر خیلی بده..

همه چیز درست و قشنگه حتی توی سهل انگاری ها و نقص ها و کمبودها..

نه همیشه ..یه وقتایی ابری بودن غیر قشنگیش بشدت دلگیر و غمناکه...این یه منظر کوچکش خیلی در معرض انفجاره

نه همیشه ..یه وقتایی ابری بودن غیر قشنگیش بشدت دلگیر و غمناکه...این یه منظر کوچکش خیلی در معرض انفجا ...

اما همون غم هم قشنگه یعنی اگه نباشه نقص به وجود میاد..مثلا من خودم یه وقتایی گریه میکنم که از درون این گریه از شادی برام شادی آورتره...

اما همون غم هم قشنگه یعنی اگه نباشه نقص به وجود میاد..مثلا من خودم یه وقتایی گریه میکنم که از درون ا ...

اخه کدوم گریه این مدلی قشنگه؟بگیم جزوی از زندگیه درست...ولی ..الان فک میکنم بزمان این تاپیکم هیچ قشنگی ای نمیبینم ک زدم..شاید الان اون غمه درده پررنگ نیس ولی شادی ای نداره

اخه کدوم گریه این مدلی قشنگه؟بگیم جزوی از زندگیه درست...ولی ..الان فک میکنم بزمان این تاپیکم هیچ قشن ...

این غمتون از این جهت قشنگه و درسته که میخواد شما رو بیدارتر و آگاه تر کنه نسبت به حقیقت خودتون و عالَم...یعنی به نفع شماست نه به ضررتون..

بعضی غما و مشکلات اصلا آگاه نمیکنن نفعی نمیرسونن 

وقتی ما برای آنچه از دست دادیم اشک میریزیم، وجودِ اصلی  ما در درونمون برای آنچه یافته و به دست آورده خوشحال است....پس اِتفاقات بَدی که در سطح زندگی شخصیمون می افته هرکدوم وظیفه ای دارند تا ما رو به عمق وجودمون ببرند که شادی و عشق و سعادت واقعی اونجاست...