2777
2789
عنوان

اهدا لباس های کودک استفاده شده

156 بازدید | 9 پست

کسی میدونه لباس های نوزادی و کودکی که استفاده شده رو به کجا میتونم اهدا کنم؟

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آگهی بزار تو دیوار بزار رایگان تو توضیحات هم بنویس به صورت رایگان به نیازمند اهدا میشه 

من خودم کریر بچم رو گذاشتم 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
من یک خانمی رو میشناسم تهران سمت منیریه هستن به ایشون میدم اگر مامان هانا رو بشناسی بلاگره ایشون هم ...

نه نمیشناسم. شماره تلفن یا پیجی داره این خانم؟

آگهی بزار تو دیوار بزار رایگان تو توضیحات هم بنویس به صورت رایگان به نیازمند اهدا میشه  من خود ...

اگر کسی خواست لباس ها رو بگیره هزینه ارسال با اسنپ رو خودش پرداخت میکنه؟ 

من میخوام لباس ها رو رایگان بدم ولی نمیخوام هزینه ارسال بدم خودم 

اگر کسی خواست لباس ها رو بگیره هزینه ارسال با اسنپ رو خودش پرداخت میکنه؟  من میخوام لباس ها رو ...

آره عزیزم من خودم‌محدوده شهرک غرب هستم هر دفعه میفرستم خودشون هزینه پیک رو‌میدن و بعضی وقتا هم خودشون میان میبرن منم دوتا کوچولو دارم اباس هاشون رو‌همیشه میدم به ایشون

آره عزیزم من خودم‌محدوده شهرک غرب هستم هر دفعه میفرستم خودشون هزینه پیک رو‌میدن و بعضی وقتا هم خودشو ...

اگر آدم مطمئنی هستند ممنون میشم شماره را داخل خصوصی برام بفرستید 

اگر کسی خواست لباس ها رو بگیره هزینه ارسال با اسنپ رو خودش پرداخت میکنه؟  من میخوام لباس ها رو ...

نمیدونم والا مال من نزدیک بود اومدن بردن خودشون

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم