2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من دارم گندمی ام

زیادنمیادصورتی روشن بیشترمیاد

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

به مکافات میتونیم یه رنگی که بهمون بیاد پیدا کنیم 

اره دیروز رفته بودیم خرید هر چی می‌پوشید ی جوری میشد چی بگم انشالله بختش سفید باشه به خدا بد نیاد روزی هزار بار شکر میکنم بابت سفید بودنم 

اره دیروز رفته بودیم خرید هر چی می‌پوشید ی جوری میشد چی بگم انشالله بختش سفید باشه به خدا بد نیاد رو ...

البته درسته خوشکلی مهمه ولی چیزی که مهم تر از خوشکلیه اینه که طرف شانس داشته باشه 

یه سری ها هستن نمیدونم داخله فامیل دیدین یا نه طرف انقدر زشته ولی یه شوهر پولدار خوشتیپ گیرش  میاد یکی هم هست انقدر خوشکله ولی به چشم یه نفر هم نمیاد 

[QUOTE=327556898]البته درسته خوشکلی مهمه ولی چیزی که مهم تر از خوشکلیه اینه که طرف شانس داشته باشه  یه سری ها  خوشکل بودن ب چشم میاد ما ترک هستیم سفید ها خیلی میپسندن .ولی ب قول شما شانس باید آدم داشته باشه تو فامیل چند تا عروس زشت داریم ولی شوهر با اخلاق پولدار گیرشون اومده تازه زشتیشون ب چشم شوهره نمیاد نمیدونم جادو کردن یا چی خدا میدونه. ولی من زیبایی برام مهم تر از همه چیزه چون از من ب بچه هام ارث میرسه. اونا هرچقدرم پولدار باشن بچه هاشون زشت سیاه سوخته

2790
2823
2791
2779
2792