2777
2789

شما تو شرایط من نیستین من همه ی عزیزامو دوست دارم الانم دو ماه دیگه زایمانمه به اندازه کافی دل نازک شدم از طرفی فشار کاری بیمارستان هم هس.خلاصه میگم من ماشین خریدم شوهرم پول داشت ولی نداد بهم عوضش صدمیلیون سرویس طلا و صدمیلیون گوشی خرید برام ولی ازم خواس ماشینمو بفروشم که هیچچ جوره زیر بارش نرفتم حالا ممکنه یه عده بگن برای زندگیت بود یه عده بگن خوب کردی خلاصه من بارها با مشاور مشورت هم کردم اینم بگم تو این هشت سال با هم بودنمون این بزرگتری مشکل زندگیم بوده و همه چی عالیه..پدر من کابینت سازه و شوهرم دو بار برای ساخت به پدرم سفارش داده که پدرم سود نگرفته و شوهرم چک داده به پدرم که برای یک ماه بعد بوده و پدرم گفته عه این مال یه ماه دیگه اس که ینی الان پولو میخوام...شوهرمم بهش برخورده و پول پدرمو خیلی دیر داد...باز به تازگی یه کار به پدرم سفارش داده چون تو کار قبلی بحث پیش اومده بود به شوهرم گفتم جای دیگه سفارش بده به پدرمم گفتم قبول نکن چون چوبش به خودم خورد که شوهرت پول نداده!ناگفته نماند شوهر منم رو حساب پدر زن بودن توقع داره نصف قیمت یا کمتر بده!که خب خواسته بیجاییه.خلاصه گوششون بدهکار نبودالان نصف کار انجام شده شوهرمم نصف پولو داده..پدرم تو چهار سال خونه داریم کلا پنج بار اومده خونمون کلا ده دقیقه راه با ماشینه..شوهر من اهل خنده و شوخی نیس بابامم گفت ما اگه نمیاییم چون شوهرت عبوسه و واسه ما دلبری نمیکنه!!!و هر وقت پیشم میشینه از شوهرم شاکیه که هیچی حالیش نیست و بلد نیست..من همه جوره شوهرمو مجاب کردم نزدیک شه ولی صدبار اومد و بابام یه بار خونه ی ما نیومد...الان شوهرم خیلیی کمتر میاد...داداشمم میگه شوهرت سواری میگیره از ما😐😐اخه اینا حرفه!من چه گناهی کردم این وسط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو مخ من میرن خب

اصلا نزار روت تاثیر بزاره ب بابات بگو اره اینا اخلاقشه ب شوهرتم اینجور بگو ک اره خانوادم صمیمین واسه همین میخان همه صمیمانه رفتار کنن باشون تو هرجمعی طرفدار اون جمع باش فقط هم فکر تو دلیت باش حرص چیزیو نخور 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

خب دوره رفت و امد ها کمرنگ شده 

شوهرتم داره سیاستی ک تو جامعه یاد گرفته رو سر اشنا خالی میکنه ک درست نیست 

شما هم ممکنه متوجه نشید یا راضی باشید ازش چون مثل پدرتون طرف مقابلش نبودید 

چه برعکس مایین من آرومم شوهرم بگو بخند  اون بدبختم اون ور این مشکلو داره که میگن زنت آرومه

من و شوهرم هر دو آرومیم و درونگرا...خودمم اینجوری میپسندم از مردایی که تو جمع مزه میپرونن خوشم نمیاد حالا اینارو برای خودم میگم ممکنه خیلیا مشکلی نداشته باشن

من و شوهرم هر دو آرومیم و درونگرا...خودمم اینجوری میپسندم از مردایی که تو جمع مزه میپرونن خوشم نمیاد ...

راستش منم خوشم نمیاد 

دوست دارم مرد متین آروم باشه 

شوهر من تو هر جمعی شوخ نیست فقط جمع خانوادگیشون اینجوریه

خب دوره رفت و امد ها کمرنگ شده  شوهرتم داره سیاستی ک تو جامعه یاد گرفته رو سر اشنا خالی میکنه ...

راضی نبودم که گفتم دیگه سفارش کار نده ولی باز اینکارو کرد 

حق با باباته هرچقدم ک هرچی بگن شوهرت عبوس باشه خوب نیست از مرد عبوس خوشم نمیاد باید احترام پدرتو نگه داره کسی ک حساب کتابشم خوب نباشه ک دیگ عمرن تحملش کنم حساب حسابه کاکا برادر دلیل نمیشه چون پدرزنشه بخاد پولشو دیر بده /:

هیچ چیز دائمی نیست
حق با باباته هرچقدم ک هرچی بگن شوهرت عبوس باشه خوب نیست از مرد عبوس خوشم نمیاد باید احترام پدرتو نگه ...

خب مگه مجبورن باز اینکارو تکرار کنن و رو مخ من برن؟!من چه غلطی بکنم این وسط؟!