2777
2789
عنوان

مزاحمت خیابانی

471 بازدید | 18 پست

امروز یه اقایی همونطور ک داشتم میرفتم یهو پرید جلوم و یه حرف خیلی زشت زد و رف

من جوری رفتار کردم ک انگار این اتحرکت و حرف و ن دیدم و ن شنیدم

اما تو دلم موند کاش یه چیزی برمیگشتم بش میگفتمم

اگر ۴ تا خانم که بهشون تیکه میندازه سر و صدا کنن بار بعدی می‌ترسه دهن گوهشو باز کنه

من تاحالا بهم تیکه انداختن چنان داد زدم یارو فرار کرده با ترس جای اینکه من بترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ۴ تا خانم که بهشون تیکه میندازه سر و صدا کنن بار بعدی می‌ترسه دهن گوهشو باز کنه من تاحالا بهم ت ...

یعنی اگ داد و هوار کنم یا برگردم بدترش رو بهشون بگم احساس میکنم خودم رو در اندازه ی اونها پایین اوردم

برای همین جوری رفتار کردم ک انگار ندیدم

ولی بازم تو دلم موند😂

یعنی اگ داد و هوار کنم یا برگردم بدترش رو بهشون بگم احساس میکنم خودم رو در اندازه ی اونها پایین اورد ...

حرفت رو قبول ندارم مثل این میمونه بگی یکی کیفم رو زد چیزی نگفتم چون در شخصیتم نیست یا یکی زد تو صورتم حرفی نزدم چون در شخصیتم نیست

وقتی کسی به حریمت دست درازی میکنه دهنشو سرویس کن نزار بهت توهین بشه

قرار نیست شمام بد دهنی کنی که

یعنی اگ داد و هوار کنم یا برگردم بدترش رو بهشون بگم احساس میکنم خودم رو در اندازه ی اونها پایین اورد ...

من باهت موافقم بی توجهی بدترین ضربه است بهشون

اتفاقا بارها دیدم که خانم برگشته داد و هوار کرده اقاهه بیشتر زبون ریخته که ای جووووون چه پلنگ مازندرانی شکار کردمو از این چرندیات

اینا دنبال توجهن دقیقا حتی توجه منفی

حرفت رو قبول ندارم مثل این میمونه بگی یکی کیفم رو زد چیزی نگفتم چون در شخصیتم نیست یا یکی زد تو صورت ...

حق با شماست. من خودم مثل اسی هستم واقعا نمی تونم صدام رو ببرم بالا یا جواب اینجور ادمها رو بدم. از بچگی تو سرمون‌کردن که: هییییس دخترها فریاد نمی زنن

حرفت رو قبول ندارم مثل این میمونه بگی یکی کیفم رو زد چیزی نگفتم چون در شخصیتم نیست یا یکی زد تو صورت ...

اتفاقا اگ کسی کیفتو بزنه یا خودتو بزنه اشتباهه خودت بری جلو به دعوا باید مانع انجام کارش بشی و صحنه رو ترک کنی نه که خودت بشی یه طرف دعوا

کم از این دعواها نبوده که طرف خواسته فقط یه سیلی بزنه به جبران سیلی ای که خورده ولی کار به چاقوکشی رسیده و قتل عمد و....

حق با شماست. من خودم مثل اسی هستم واقعا نمی تونم صدام رو ببرم بالا یا جواب اینجور ادمها رو بدم. از ب ...

دقیقا و اگر این آدم ها از مردم میترسن معمولا با صدا آروم تیکه میندازن 

من اتفاقاً جواب میدم اما نه مثل خودشون چون حس می کنم جواب ندم فکر می کنه ترسیدم و اون عوضی بازیش شده قدرتش،،یا یه بار رفتم تو یه درمانگاهی یه راهرو باریکی داشت کلی آدم نشسته بودن منم وایسادم سر پا خیلی نگاه ها سنگین بود نمی دونم آدم ندیده بودن😐😐سر تا پای منو هی نگاه می کردن منم زل زدم تو چشماشون عین خودشون بلکه خجالت بکشن دیگه نگاه نکنن که درست شدن خودشون.🤣🤣

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
اتفاقا اگ کسی کیفتو بزنه یا خودتو بزنه اشتباهه خودت بری جلو به دعوا باید مانع انجام کارش بشی و صحنه ...

قرار نیست دعوا کنی قرار اطرافیانت رو مطلع کنی تا طرف دست از اینکار برداره و بترسه

شما کیفتو بزنن چاقا نمیکشی داد میزنی 

اتفاقا اگ کسی کیفتو بزنه یا خودتو بزنه اشتباهه خودت بری جلو به دعوا باید مانع انجام کارش بشی و صحنه ...

من خودم یکبار چندتا سرباز با موتور مزاحمم شدن کلی دنبالم میومدن

تنها کاری که کردم گوشیمو در آوردم گرفتن سمتشون انگار دارم فیلم میگیرم

سریع فرار کردن چون این آدما ترسو و حقیرن

میتونستم سکوت کنم و بی توجه به راهم ادامه بدم اما نکردم

من خودم یکبار چندتا سرباز با موتور مزاحمم شدن کلی دنبالم میومدن تنها کاری که کردم گوشیمو در آوردم گ ...

مزاحمتهای یدی رو موافقم انصافا با برخورد اصلا برخورد لازمه برای اینکه طرف ول کنه

ولی برعکس تو مزاحمتهای لفظی تا جایی که دیدم عموما اقایون فقط دنبال کل کلن و هرکی پاسخشونو بده بیشتر باهش حال میکنن