2789
عنوان

کالابرگ

2568 بازدید | 14 پست

سلام من الان اعتبارم رو نگاه کردم شده بود ۶۰۰ درصورتی ک اعتبارم ۱۲۰۰بود من هیچی نرفتم بخرم کالابرگ چرا اینجوری شده؟؟؟

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
کی شارژ شده بود ۱۲۰۰ اخه انگار ب تازگی کالابرگ جدا زدن. فک کنم خرج نکردی سوخته اینو تازه زدن

ینی چی از همون یکم ۱۲۰۰شارژ شد خب 

الان نگاه کردم شده ۶۰۰تومن ینی همون ۶۰۰رو برام نقدی واریز میکنن ینی یارانه امون کم شده؟

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی چی از همون یکم ۱۲۰۰شارژ شد خب  الان نگاه کردم شده ۶۰۰تومن ینی همون ۶۰۰رو برام نقدی واریز م ...

اون ۱۲۰۰ کی شارژ شد دقیق

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
ینی چی از همون یکم ۱۲۰۰شارژ شد خب  الان نگاه کردم شده ۶۰۰تومن ینی همون ۶۰۰رو برام نقدی واریز م ...

این یارانه نقدی نیست گلم این اعتبار خریده 

یارانه نقدی ۳۰هر ماه میاد به کارت از همین ماه 

با این اعتبار هم میتونی بری خرید

نه عزیزم این یارانه کالابرگ یارانه نقدی و سر موعدش میریزن، نفری 220 

ب همه تعلق می‌گیره؟

من ماهی ۳۰۰ میگیرم یارانه و معیشتی

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
اون ۱۲۰۰ کی شارژ شد دقیق

ب چ افرادی تعلق میگیره 

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
اون ۱۲۰۰ کی شارژ شد دقیق

اون اول برج شارژ شد من خرید نکردم تا که نقدی ب حسابم بیاد

این یارانه نقدی نیست گلم این اعتبار خریده  یارانه نقدی ۳۰هر ماه میاد به کارت از همین ماه  ...

ینی این ۶۰۰ک شارژ شده میتونم کالابرگ بگیرم؟ 

اگ بگیرم از یارانه ماه بعد کم نمیشه؟