2777
2789
عنوان

نگران بچمم که خنگ نشه

376 بازدید | 13 پست

بچه ی دومم سه سالشه اولی هم ۵ سالشه.

بچه ی اولم خیلی دومی رو میزنه از بچگی که حتی هنوز یک ساله هم نبود کتک میخورد اونم شدید.

هرکاری کردم هر روشی بازم کتک میزد بهش حالا چند روز پیش حین بازی شدیدا سرم خورد به سر همین دختر دومم ولی من داشتم از درد میمردم دخترم هیچی نمیگفت نگاه میکرد انگار براش عادی شده بود دیگه.

اینقدر ناراحتم میخوام دق کنم نمیدونم چیکار کنم میترسم دخترم کند ذهن بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری اجازه میدی اینقدر کتکش بزنه؟!

بچه بزرگت رو‌ببر پیش روانشناس هم خودش حسادت کودکانه داره که به احتمال زیاد از برخورد غلط والدین و تبعیض بین بچها شکل گرفته و باید درمان بشه هم بچه کوچیک رو داره آزار میده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خب نذار اولی ،دومی رو بزنه،گناه داره طفلک یجوری جلوی اولی رو بگیر

خداشاهده هرکاری کردم حتی بیشتر به اولی توجه میکنیم هر کاری ک روانشناسها گفتند انجام دادم ولی دختر اولم سرکش هست حرف گوش نمیگیره

اون بچه است شما که بزرگی چرا همچین اجازه ای بهش میدی؟سریع بغلش کن نزار بزنمش.تو هم بزن پشت دستش تا ب ...

از پشت دست زدن گذشته دیگه اولی رو کتک میزدم خستم میکرد ولی دیگه آوم تا یه جایی تحمل داره وقتی هرکاری میکنی و حتی آخرش‌به زور متوسل میشی ولی بازم بچه اول کارخودشو میکنه کم کم برای خودمونم عادی میشه...

همه ی بچها به هم حسادت میکنن و کتک میزنن ولی مثل دختر اولم کم دیدم 

خداشاهده هرکاری کردم حتی بیشتر به اولی توجه میکنیم هر کاری ک روانشناسها گفتند انجام دادم ولی دختر او ...

دیگه باید جدی با دخترت حرف بزنی 

یه بار دیگه کوچیکه را زد بلندش کن ببرش تو اتاق ،محکم و جدی بهش بگو اگه به رفتار اشتباهات ادامه بدی ممکنه خیلی از کارهای مورد علایقت از دست بدی ،بهش بگو دوستش داری ولی نمیتونی رفتار اشتباهش تحمل کنی

دیگه باید جدی با دخترت حرف بزنی  یه بار دیگه کوچیکه را زد بلندش کن ببرش تو اتاق ،محکم و جدی به ...

دلم گرفته خیلی دلم واسه بچه دومم میسوزه.همین حرفا رو هم زدم ولی فایده نداشته.

همه جوره به بچه دوم ظلم شده.حتی ظاهرش ضعیفتر از اولی هست عموشون بیشتر به اولی اهمیت میده