2777
2789
عنوان

😭😭بیاین😭😭😭

106 بازدید | 15 پست

سلام من تو نت دیدم بعضی آدما هم پسر ن هم دختر از نظر قسمت خصوصی میگم.نمیدونم چرا همش استرس دارم بچم اون طوری باشه توروخدا بگین چه آدمایی اون طوری میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس اونا عملی ان

نه یعنی چی

اونی که ترنسه اونجوری به دنیا میاد باید یه عمل خیلی پر هزینه و سخت کنه که درست شه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه یعنی چی اونی که ترنسه اونجوری به دنیا میاد باید یه عمل خیلی پر هزینه و سخت کنه که درست شه

ینی چی اسی گفته از نظر خصوصی ینی قیافش و ظاهرش یه جنس باشه دستگاه تناسلی یه جنس دیگه   ینی ممکنه ؟

تنهایی آدمو بزرگ میکنه تنهایی ادمو قوی میکنه 
ینی چی اسی گفته از نظر خصوصی ینی قیافش و ظاهرش یه جنس باشه دستگاه تناسلی یه جنس دیگه   ینی ...

ی

کی ازدواج کرده بود درعرض یه هفته طلاق گرفته .گفتن دلیلش چی بود میگه طرف قیافش مرد بود ولی .اونجاس دوتا بود هم دخترانه هم پسرانه البته عمومی بیان نکرده که بگم علت طلاقشو الکی میگه به یه فرد خیلی صمیمی گفته 

ینی چی اسی گفته از نظر خصوصی ینی قیافش و ظاهرش یه جنس باشه دستگاه تناسلی یه جنس دیگه   ینی ...

نه اونجوری نیست اونا دستگاهشون نصف دختره نصف پسر خیلی سختی میکشن

قیافه و ظاهرشونم بستگی به روحیاتشون داره 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ی کی ازدواج کرده بود درعرض یه هفته طلاق گرفته .گفتن دلیلش چی بود میگه طرف قیافش مرد بود ولی .اونج ...

عجیبه ولی مطمئنم با عمل درست میشه خیالت راحت استرس رو با ورزش و یوگا و سرگرمی های دیگ دور کن 

نه اونجوری نیست اونا دستگاهشون نصف دختره نصف پسر خیلی سختی میکشن قیافه و ظاهرشونم بستگی به روحیاتشو ...

ینی چی نصف دختر نصف پسر  خب یا هردوتا یا یکیش نصف نصف اخه 😲🤔