2777
2789

وزن گیری از ماه هشتم هس.

.ناشتا شیرو خرما بخور.تخم مرغ

بستنی .اجیل خام. خوراک لوبیا باقارچ . گوشت کبابی.ماکارونی دوبار درهفته..ابگوشت دوبار درهفته بخصوص بلدرچین.شیرموز. ماهی .روزانه میوه مولتی ویتامین ها.قرص کلسیم و اهن .من اینارو میخورم یجز مرغ و گوشت قرمز.گردو پسته کم بخور گرمی هس باعث زردی میشه 

چطوری باید بگیرم از کجا همون بیمارستان ؟

از بیرون من هرچه پرسیدم ماما خوب پیدانکردم

دیگه میخام از بیمارستان بگیرم

شمام بپرسید اگر بیمارستانتون داشت میتونید از همون بیمارستان بگیرید.

کاری برای زایمان راحت انجام میدید؟؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

36هفته2900

خوبه خدا حفظش کنه من فقط میدونی استرس این ودارم چرامن ۲۹ هفته ۶ روز سونو وزن جنین دادم ولی تو سونو سن بارداریم زده ۲۸ هفته ۳ روز 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خوبه خدا حفظش کنه من فقط میدونی استرس این ودارم چرامن ۲۹ هفته ۶ روز سونو وزن جنین دادم ولی تو سونو س ...

نمیدونم حتما سنو دقیق تره

خب وزنش چقد بود؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
خوبه خدا حفظش کنه من فقط میدونی استرس این ودارم چرامن ۲۹ هفته ۶ روز سونو وزن جنین دادم ولی تو سونو س ...

چون وزنش کمه سن کم میزنن.منم همینطورم..طبق پری۳۹ هفتمه ولی چون وزنش کمه سونو هربار سن هفته رو کم میزنه الان۳۷ هسم .خیلی زورم میاد

از بیرون من هرچه پرسیدم ماما خوب پیدانکردم دیگه میخام از بیمارستان بگیرم شمام بپرسید اگر بیمارستان ...

نه من کاری فعلا نمیکنم اخه من خطر زایمان زودرس داشتم فعلا زوده 

چون وزنش کمه سن کم میزنن.منم همینطورم..طبق پری۳۹ هفتمه ولی چون وزنش کمه سونو هربار سن هفته رو کم میز ...

ربطی نداره!!!سنو نمیتونه زایمانتم عقب بندازه که

نه من کاری فعلا نمیکنم اخه من خطر زایمان زودرس داشتم فعلا زوده 

اها

انشاالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری

هفته ۳۴ م

بسلامتی.منم وزنش کم بود هی سن هفته کم میزنه سونو انقد چیزا خوردم عرض۵ روز۳۰۰ گرم رف بالا.بعدش سونو دادم بعد یک هفته۴۵۰ گرم رف بالا خدا کنه کاذب نباشع..البته بااین وجود وزنش بازم کمه

چون وزنش کمه سن کم میزنن.منم همینطورم..طبق پری۳۹ هفتمه ولی چون وزنش کمه سونو هربار سن هفته رو کم میز ...

من طبق پری ۳۳ هفته ام الان طبق ان تی ۳۲ ولی طبق اخرین سونو ۳۱ ولی میگن سونو ان تی دقیقه همون درسته برا من سونو کالر داپلر نوشته ولی هنوز نرفتم انجام بدم 

هرچی که پروتئین داره بخور،هیچی مثل پروتئن رو وزن بچه تاثییر نداره

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!