2777
2789
عنوان

کیا خیلی بی پولن؟؟؟

2448 بازدید | 91 پست

داشتم فکر میکردم ما بی پولا حق زندگی نداریم..دیگه نه میتونم ازدواج کنم و جهاز بخرم...نه حتی میتونم یه دست لباس شیک بخرم...😔 حق زندگی نداریم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شریک همسرم ثمره ی ۲۰ سال تلاششو بالاکشید،یک ساله یه زندگی فلاکت باری دارم که توی خوابم نمیدیدم

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

بیین من واقعیت نمیگم خیلی بی پول بودم ولی  ی خانوادت معمولی داشتم و ی زندگی خیلی معمولی در صورتی ک خیلی پر توقع و خواسته های گرون داشتم ..

ولی قطعا دختری ک توقع خونه ۲۰۰ متری داره باید جهزیه هم داشته باشه برای پر کردن و قیدشو زده بودم تا با همسرم آشنا شدم دقیقا مرد رویاهام اول ترسیدم بهش نزدیک بسم بعد خودش گفت من ن جهزیه میخوام ن هیچی ازت فقط خودتو واسه خودت میخوام ب شدتتتت مهربون یعنی ب شدت و خداروشکر الان خیلی خوشبختم اینارو گفتم ک بگم اصلا نگران نباش هر چی قسمت باشه همونه 

شوهر پولدار چرا باید بیاد منو بگیره

آره بخدا همینو بگو😁😁😁

حالا از من ناراحت نشی❤️❤️😘😘😘

پسردایی‌م پولداره رفته یه پولدار تر از خودشو گرفته

بعضیا یه چیزی میگن آدم خنده اش میگیره😅😅

بیین من واقعیت نمیگم خیلی بی پول بودم ولی  ی خانوادت معمولی داشتم و ی زندگی خیلی معمولی در صورت ...

وای عزیزم خداروشکر ایشالا خوشبخترین باشی واسه منم دعا کن..گرچه اصلا امید ندارم..