2777
2789
عنوان

شوهرم..

469 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من شوهرم زیاد بهم پول نمیده فقط موقع دکتری موقع خرید هم کارتش میده میرم میگیرم الان یه وام خونگی هست ماهی یک میلیون قستطش هست بنظرتون اسم بنویسم ۵۰۰یارانه ۵۰۰هم بی خبر از کارتش بکشم پیامش پاک کنم یا یارانه بزارم برای وسایل آرایشی درضمن وام بهش نگم بعد برای خودم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
اینطوریکه  پوله حرومه وقتی خودش خبر نداره

خوب چکار کنم پول نیاز دارم تایپک هام بخون

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوریکه  پوله حرومه وقتی خودش خبر نداره

یعنی میگی وام خونگی نگیرم 

به نظر من ارزش نداره،اگه باهاش صحبت کنی راضی نمیشه قسطشو بده ،برای خودت باشه

نه اصلا نمیده تازه ۳تا دندون عقل خراب دارم نیاز به جراحی داره نمیده میگه همیشه مریضی 

به نظر من ارزش نداره،اگه باهاش صحبت کنی راضی نمیشه قسطشو بده ،برای خودت باشه

خوب بنظر شما وام نگیرم ماهی ۵۰۰بزارم کنار دندونام درست کنم

اگه بتونی از همون مبلغی که برای خرید بهت میده ،کم و زیادش کنی ,بتونی قسط بدی  خوب میشه

خرید لباس نمیده سالی یکبار بگیرم وانم با ۵۰۰تمن یارانه میگیرم .خرید وسایل خونه کارت خودش میده میرم میگیرم

کم مم بردار برا خودت 

حالا بنظرت وام خونگی اسم بنویسم یانه