2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

51 بازدید | 2 پست

سلام دخترم ۴۹ روزشه و کولیک و رفلاکس داره حساسیت به پروتئین گاوی داره و شیرخوار و شیر خشک نان اچ آ هم میخوره کمکی برده بودم دکتر براش امپرازول ساشه ایی ۵ داد و کولیکید و پدی لاکت یه مدت خورد بهتر شد بعد بردم پیش یه دکتر دیگه اون گریپ میکسچر داد و شربت بی بی سد که اصلا برای خوابش اثر نکرد و تازه یه جورایی بد خواب و کم خوابشم کرد بعد یه شربت ساختنی داد واسه رفلاکس و گفت هر ۱۲ ساعت یک سی سی بده که ۴ روز دادم بهش و الان دو روزه که استفراغ های شدید پیدا کرد و منم دیدم انگار نمیسازه بهش دیگه بهش ندادم و دوباره همون داروهای قبلش رو تکرار کردم حالا میخواستم بپرسم که طبیعیه که باز امروز استفراغ کرد؟ چون یه جا خونده بودم که وقتی دارو رو عوض میکنی تا بدن میاد عادت کنه اول هی استفراغ میکنه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792