silentgirl۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 420 عنوان خانمایی ک اینترنتی خرید میکنند بیان 🦋 31 بازدید | 4 پست من برای اولین بار خرید اینترنتی انجام دادم از مرسوله سردرنمیارم😶الان دو هفته میشه ک خرید کردم ولی فعلا بستم نرسیده فقط امروز یه پیام فرستادن مشخصاتم بود با لینک رهگیری الان باید چیکار کنم؟ 1402/11/18 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afra7070 عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4057 توی گوگل کد رهگیری مرسولات پستی رو سرچ کن یه کادر میاره کدی که بهت دادن رو وارد کادر کن مشخصات بسته ت رو میاره که کی ارسال شده کجا هست دست پستچی رسیده یا نه و اینا
silentgirl۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 420 توی گوگل کد رهگیری مرسولات پستی رو سرچ کن یه کادر میاره کدی که بهت دادن رو وارد کادر کن مشخصات بسته ... ممنون از جواب والا کد رو میزنم تهران رو نشون میده فعلا
afra7070 عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4057 ممنون از جواب والا کد رو میزنم تهران رو نشون میده فعلا یه جدول مانند میاد مثلا مینویسه ۱۸ بهمن برات ادرس فرستنده تاریخ ارسال هزینه پست و این چیزا نشون میده فردا پس فردا دوباره برات گزارش میده که بسته ات در چه وضعیتیه البته دو روز تعطیله
silentgirl۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 420 یه جدول مانند میاد مثلا مینویسه ۱۸ بهمن برات ادرس فرستنده تاریخ ارسال هزینه پست و این چیزا نش ... والا صفحه رو برام میاره منتها ایناییی ک گفتی مثل تاریخ تحویل کادرشون خالیه فقط مبدا و مقصد نوشته و زده اسکن ورود تهران یعنی چی 🤔