2789
عنوان

مهدی طارمی

1459 بازدید | 32 پست

دلم براش میسوزه  البته برای همه مردم 😭😭الان چقدر ناراحته بعد بازی ها با قطریا دعواش شد اونا هم همش میگفتند که تشویق کنند تماشاچیاشون 

خیلی عوضین قطری ها شعارشون این بود که ایرانی دیدی گریه میکنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بیخیال اینم مثل تموم اتفاقای دنیا تمووم شد رفت یک ماه دیکههم کسی بهش فکر نمیکنه میبردیم خوب می شد نبردیم هم فدا سرت. 

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

بازیکن ژاپنی بعد باختش لایو گذاشته بود همش از ایرانی و اترژیشون تعریف می کرد . 

بعد این ها هم اینطوری .... 

نمی خوام جنسیت زده باشم ولی خب حق داریم نسبت به عرب ها گارد داشته باشیم.....

غیرتش باید تو زمین نشون میداد 

هر کسی گل بزنه و بازی دستش باشه تماشاچیاش تحریک میکنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مارمولک خورا تازه به دوران رسیده

هععییی اره واقعا قیافه تماشاچیاشون اصلا معلوم بود چقدر پولدارن و زندگی بهشون خوش میگذره هععیی بیچاره ما ایرانیا 

چرا ما باید اینجوری زندگی کنیم اخ چقدر دلم میخواست ببریم تحقیرشون کنیم

بازیکن ژاپنی بعد باختش لایو گذاشته بود همش از ایرانی و اترژیشون تعریف می کرد .  بعد این ها هم ...

عوضیا اذیت کردند اون از تماشاچیاشون همشون قطری بودند اونم از شعارشون 

بازیکن ژاپنی بعد باختش لایو گذاشته بود همش از ایرانی و اترژیشون تعریف می کرد .  بعد این ها هم ...

بالا برن پایین بیان یک بشن توی جهان از نظر اقتصاد و و اخرش فرهنگ ندارن و بی فرهنگیشون همه جا زبون زده

شعور این ژاپنیا رو مقایسه میکنی با اینا؟