2777
2789
عنوان

تب پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شاید شایدم باید یه آنتی بیوتیک قوی تر بگیره درهر صورت چیزی که من بلدم اینه تبی که قطع نمیشه نشونه ...

دور از جون عفونت ریه هم خیلی بده 

تب طولانی و سرماخوردگی خدای نکرده ممکنه عفونت ریه هم باشه که یا دارو میده یا بستری میکنه سرم وصل میکنن 

به هرحال منم گفتم تب طولانی مدت احتمال عفونت هست باید ببره متخصص بگه که تب طولانی داره یه آزمایش بده حتما 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اره الان نزدیک ۲۰روزه همش بالاپایین میشه کنترل نمیشه 

خب دیگه ۲۰ روز چیز کمی نیست برای تب 

حالا گهگاهی سرفه یا ابریزش بینی اشکال نداره دارو بدی کم کم خوب میشه اگه دو سه هفته هم طول بکشه مشکلی نیست 

ولی تب خطرناکه ۲۰ روز کم نیست حتما ببرش متخصص بگو چند هفته اس تب میکنه بالا پایین میشه و با دارو هم قطع نشده 

که ازمایش بنویسن ممکنه عفونت باشه شایدم چون خشک کننده میخوره اب بدنش کم شده عفونت گرفته 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
دور از جون عفونت ریه هم خیلی بده  تب طولانی و سرماخوردگی خدای نکرده ممکنه عفونت ریه هم باشه که ...

دقیقا باید آزمایش بده

پسر بزرگم 18 ماهگی بستری شد. اونم از یکی دو ماه قبلش هی سرما میخورد هی آنتی بیوتیک میگرفت خوب میشد یه مقدار دوباره چند روز بعد شروع میشد. درنهایت شد پنومونی و 5 روز بیمارستان بستری بود. تا آنتی بیوتیک وریدی گرفت حالش از این رو به اون رو شد. 

دقیقا باید آزمایش بده پسر بزرگم 18 ماهگی بستری شد. اونم از یکی دو ماه قبلش هی سرما میخورد هی آنتی ب ...

فرداصبح میبرم بیمارستان ازمایش بگیرن .خیلی استرس گرفتم نکنه عفونت به خونش زده باشه

فرداصبح میبرم بیمارستان ازمایش بگیرن .خیلی استرس گرفتم نکنه عفونت به خونش زده باشه

نگران نباش گلم

ان‌شاءالله که چیزی نیست

این مدت بچه‌ها خیلی تب کردن

ویروس جدیده که میگن ترکیب آنفولانزا و کروناست. 

الان تبش چنده؟ با استامینوفن کنترل میشه؟ 

نگران نباش گلم ان‌شاءالله که چیزی نیست این مدت بچه‌ها خیلی تب کردن ویروس جدیده که میگن ترکیب آنفو ...

عزیزم بردم دکتر ازمایششو گرفت گفت عفونت ویروسیه فقط استامینوفن بده کنترل شه