2777
2789
عنوان

قطر و ایران

874 بازدید | 12 پست

بله دوستان نمیدونم از کجا شروع کنم از کالا های ارسالی از عرب های عربستان و امارات و...  به اسرائیل و روز بعد دیدنشون در لیست حامیان فلسطین یا از حمله ای که باعث شد ۲۰۰ سال عقب بیفتیم یا از حمایت عربای خودمون از اونا (خودم اصالتا فارسم توی یکی از سفرام اینقدر مردمش خوب بودن اینقدر  خوب بودن که نمیتونم وصف کنم مهمون نواز به شددت و اونجا بود که به خودمون افتخار کردم) یا از ورزشگاهی که صندلی خالی داشت ولی ما رو جا ندادن یا از این همه توهین و افترا یا از کتک زدن دوست اهوازیمون از طرف اونا یا گله کنم از داور کویتی اینقدر کشورمون زخمی هست که نمیدونم کدوم رو بگم ولی بیشتر از همه وقتی دلم گرفت که عربای خودمون هم طرفمون نبودن و توی توییتر خیلی به ایرانی ها توهین شد میتونید برید ببینید 🥲💔 

تو رو خدا کتاب تاریخی بخونین تنها چیزی که می‌تونه نجاتمون بده تاریخه ، تاریخ نباید تکرار شه

خلیج_همیشهههه_فارس#  

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط عرب ها به ایران ضربه نزدن تو تاریخ 

خوشحال میشم دو مورد رو بشنوم اینجوری اطلاعاتم هم می‌ره بالا 

البته اگه که جنگ ایران و اعراق و تحقیر ایرانی در خانه ی خدا با پولشون و صد ها مورد دیگه رو نادیده بگیریم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
حرفت درست باخت امشب واقعا ناراحت کننده بود ولی اگه منطقی بهش نگاه کنیم برد حق اونا بود چون بهتر از ...

باختن شرف داره با برد اینطوری 

برد چطوری؟

بردی که با ناحقی باشه مگر صندلی های خالی و عملکرد داور رو ندیدید مگر این ها تضعیف روحی نمیاره و افت عملکرد ؟؟ ما هم طارمی رو داشتیم که خوب بازی می‌کنه ولی همه دیدیم امروز به خاطر کارهای اونا اصلا کوک نبود

خوشحال میشم دو مورد رو بشنوم اینجوری اطلاعاتم هم می‌ره بالا  البته اگه که جنگ ایران و اعراق و ...

انگلیس و امریکا روسیه هم کم به ایران ضربه نزدن حاالا مستقیم رودرو جنگ نکردن چرا کسی اونارو نمیبینه  عامل قحطی بزرگ ایران کی بود؟ 

انگلیس و امریکا روسیه هم کم به ایران ضربه نزدن حاالا مستقیم رودرو جنگ نکردن چرا کسی اونارو نمیبینه&n ...

ببخشید انگلیس و روسیه ادعایی مبنی بر خوب بودن هم ندارن مسلمون هم نیستن آشکارا میگن که ما سکولاریم ، نه مثل اینا که هم بدن هم ادعا دارن

خب چه فرقی داره 

😑😑😑😑😑 خیلی فرق داره اونا تو چشم همه بدن و نیاز به بحث هم ندارن کارشون غیر انسانی هست خودشون قبول دارن 

ولی اعراب اونا چی میگن نگین که نشنیدین.....

😑😑😑😑😑 خیلی فرق داره اونا تو چشم همه بدن و نیاز به بحث هم ندارن کارشون غیر انسانی هست خودشون قبو ...

کار اعراب هم که بر علیه ایرانن و توهین میکنن و تحقیر نارحت کنندست اما دشمن دشمنه و هر کی باشه حالا