2777
2789

دوست عزیزم همون وطن فروشی که میگی 

از ته دلش ذوق میکنه ولی به روی خودش نمی یاره چون سال گذشته این موقع هر چی داد زد که صداش رو به گوش بقیه برسونه که دیگه توان ادامه دادن نداره و خسته از هر اقتصادی که زیر بار فشارش له شده . 

همون وطن فروشی که داری فوشش میدی بدون ترس زد به دل خیابونتا من و شما رو از بحران بدبختی اقتصادی نجات بده . 

اون ها جونشون رو کف خسابدن نزاشتن و بعضی پدر و مادر ها رو عزادار نکردن که تو الان بهشون بگی وطن فروش . 

لطفا نگو ربطی به فوتبال نداره 

چون اگر نداشت امسال هم نباید پرچم فلسطین رو به شونه هاشون می نداختن

لطفا کامنت هم نزارین من بلد نیستم قفل بکنم 

فقط خواستم حرف دلشون رو بزنم 

وقتی میدون میدیم به دشمن بی شرفیم..

چیشد که انقد وطن فروش شدیم؟؟

ببین منو خواهرم خیلی میزنیم تو سر و کله ی هم ولی کافیه یکی به یکیمون توهین کنه جد و آباد طرفو میاریم جلو چشماش

اندکی تامل

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میدون میدیم به دشمن بی شرفیم.. چیشد که انقد وطن فروش شدیم؟؟ ببین منو خواهرم خیلی میزنیم تو سر ...

مطمئنی خواهرت خودیه؟شاید نمیدونی خواهرت نیست

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
وقتی میدون میدیم به دشمن بی شرفیم.. چیشد که انقد وطن فروش شدیم؟؟ ببین منو خواهرم خیلی میزنیم تو سر ...

وقعد این رو با یک دعوای خانوادگی یکی می کنی؟ 

دشمن؟ دشمن فرضی ساختن برامون .دلی خبر نداریم این ها همون هم وطن های ما هستن که هر جی می دون تورم از اون ها جلو تر می دوه 

تلخ ترین کامنتی که این روزا برای فوتبالیستا دیدم این بود یکی نوشته بود با اینکه کنارمون نبودید ولی م ...

بله دقیقا 

سوختم از گلی که فطر زد ولی دلخور بودم ازشون 

وقعد این رو با یک دعوای خانوادگی یکی می کنی؟  دشمن؟ دشمن فرضی ساختن برامون .دلی خبر نداریم این ...

دشمن فرضی؟

ما تو ی کشور داریم زندگی می‌کنیم خانواده نیستیم؟این خاک وطن همه ی ما تیست؟

چرا انقد خودمونو کوچیک میدونی که میگی دشمن نداریم؟

اگه نداشتیم این بود وضع کشورمون؟؟؟

مشکل اینه همه پیشرفت مارو دیدن فقط خودمون کوریم 

واقعا نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم سکم به حرفام فکر کنی عزیزم

اگه اونا وطن فروشن پس شهدای انقلابم هستن چون اونام علیه بی عدالتی نظام قبلی تظاهرات کردن

بله دقیقا 

همیشه خواستن مردم ایران رو به چون هم بندازن که ما از بعضی چیز ها غافل بشیم  

دشمن فرضی؟ ما تو ی کشور داریم زندگی می‌کنیم خانواده نیستیم؟این خاک وطن همه ی ما تیست؟ چرا انقد خود ...

دشمن من و تو مسئول بی لیاقت 

دشمن من و تو میلیار ها اختلاس چای دبش 

وگرنه همه ما با تمام نظرات متفاوتشان یه چیز مشترک می خوایم 

حال خوب و پول به اندازه تلاشمون 

دشمن من و تو مسئول بی لیاقت  دشمن من و تو میلیار ها اختلاس چای دبش  وگرنه همه ما با تمام ...

درسته حق میدم بهت شاکی باشی منم شاکی ام 

ولی گاهی وقتا بی پولیمون بخاطر خودمونه بخاطر کم تلاش کردن خودمون

نمیدونم تا حالا فیلم کره ای دیدی یا نه اگه دیده باشی میدونی چقدر پر تلاشن و آخرشم موفق میشن 

اگه ما سر سوزن تلاش اونارو داشتیم ...

متاسفانه تن پروریم منتظریم یکی بیاد ی لقمه نون بزاره تو دهنمون

فکر نکن نفسم از جای گرم بلند میشه این حرفو میرنم نه 

تاپیکامو ببینی خودت متوجه میشی😄