2789
عنوان

باختیم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 32 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فوتبالی نیستم ولی خوب بازی کردن خدایی کارشون خوب بود 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خدایا چی میشد یه گل

یه گلللللللللللل

چی میشد یه گل میزدیم این همه فرصت

چرا یکیش گل نشد

که بکشه به پنالتی😭💔

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...
من ریدم دهن اون اکرم

ب اون کله اسکاجیش

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...