good_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1706 عنوان ایران 263 بازدید | 21 پست چرا اینقدر بد بازی میکنن توقع نداشتم واقعا اگه باشعوری وقتی نظرت مخالف منه ریپ نزن 1402/11/18 | 20:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92756 هعی.... کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
darvariii عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 28250 باختیم بعد هم باختیم بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
هایدي عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 28886 اخه همیشه ضعیف بودن نمیدونم سر ژاپن چی شد انقدر خوب بازی کردن توقعمون ازشون رفت بالا🫤 #یک_مینیمالیست_با_رنـگ_خـدایـی ..... ذن بودیسم: « حقیقت مستقیم در چشمان شما قرار دارد. این همه چیز است.دیگر چه میخواهید؟ آیا کافی نیست؟»
good_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1706 چند چندن ۳ قطر ۲ ایران اگه باشعوری وقتی نظرت مخالف منه ریپ نزن
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24726 مگه الکیه ! جو بازی سخت و استرس زاست " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10621 من اون مشنگ بشنگ و اون خوخی رو پیدا کنم فقط پوستشونو میکنم هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist