2777
2789

سلام دوستان من خیلی زیاد علاقه به کشور های دیگ حتی سفر کردن دارم مخصوصا کره جنوبی و واقعا میخام صدمو بزارم موفق  رشتم تجربیه درسم معمولی اونایی خبر دارن بنظرتون میتونم بورسیه بگیرم از نظر مالی هم پشتیوانه ندارم فقط با تلاش خودم میشه؟  

لطفا خانمایی ک میدونن برا پرستاری کره جنوبی پذیرشش چطوره

قبلش کامل درباره اونجا تحقیق کن نژاد پرستی و باز نکردن حساب،ندادن پناهندگی دائمی(اصلاح درستش نم این ...

اره عزیزم تحقیق خیلی کردم میدونم مردم خشکی هستن زود خو نمیگیرن بشدت کار میکنن و زندگیشونو خیلی سخت کردن ولی واقعا نمیدونم چرا اینقدر عاشقانه عاشق کشورشونم حتی گاهی اشکم در میاد وقتی نگاه میکنم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم تحقیق خیلی کردم میدونم مردم خشکی هستن زود خو نمیگیرن بشدت کار میکنن و زندگیشونو خیلی سخت ک ...

چون خیلی جای قشنگی،آرزومه تو خیابونای سئول تو شب قدم بزنم،دوکبوکی بخورم سوجو بخورم🥲😂

چون خیلی جای قشنگی،آرزومه تو خیابونای سئول تو شب قدم بزنم،دوکبوکی بخورم سوجو بخورم🥲😂

اخ گفتی ارزومه همه  اینایی گفتی قدم زدن توی سئول ک نورای رنگارنگ روشنشون کرده کسی به کسی کار نداره 😍🥺

چن سالته؟ 

اخ گفتی ارزومه همه  اینایی گفتی قدم زدن توی سئول ک نورای رنگارنگ روشنشون کرده کسی به کسی کار ند ...

امنیت داره🥲باز حسرتام بخاطر ایرانی بودنم یادم انداختی،۱۹ سالمه

منم 18 ستلمه پرس میخونی چی میخونی  تا حالا فکر کردی یا ن اصن امیدی نداری🥲

دانشجوام،من دوس ندارم مهاجرت کنم آدم بااراده و پیگیری نیستم راستش....ولی واسه مسافرت دوست دارم برم،تو امید داشته باش خوشبحالت هدف داری،آرزومه فقط یبار دیگه تو زندگیم هدف و ذوق داشته باشم....با سختی هم کم نیار پشیمون نشو مطمعن باش واقعی پیگیر یه چیزی باشی بالاخره بهش میرسی ولی خب زمان میبره اگه مثل من عجول و زود ناامید نگر نیستی شروع کن

دانشجوام،من دوس ندارم مهاجرت کنم آدم بااراده و پیگیری نیستم راستش....ولی واسه مسافرت دوست دارم برم،ت ...

اها  منم با اراده نیستم ولی خدایی برا این خیلی مصمم هستم و واقعا از ته دلم میخام 

عزیزم هرکسی میتونه هدف داشته باشه ادم با همین هدفا زندس🥺

تمام سعیمو میکنم ارادمو محکم نگه میدارم انشالله میرسم بهش یه نقطه روشنی تو دلم میگ ک میشه میشه برام دعا کنی🥺🫠

چیشد پرستاری خوندی؟ 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇