2777
2789
عنوان

گریه کنم ؟چیکار کنم؟؟

112 بازدید | 6 پست

من قبلا ادم خیلی غمگینی بودم که با هیییچکس دوست نمیشدم اما از یه جایی تصمیم گرفتم اجتماعی شم یه اکیپ تشکیل بدم اماااا متاسفانه از ادم حسود به شدت بدم میاد از ادم دروغگو متنفرم از دورویی همینطور و این سه تا خط قرمز منه که با هر کی دوست شدم یا اشنایان متاسفانه اینارو دارن حتی دوستم به خاطر اینکه من انتخاب واحد دانشگاهم رو خیلی خوب برداشتم باهام بد شده .برام سواله چرا زندگیم باید اینجوری بشه که همون تنهایی رو انتخاب کنم ؟یا خدا داره امتحانم میکنه یا طلسم شدم ؟!!اخه مگه یه انتخاب واحد چیه که با من سرد شده یه دماغ عمل کردم یکی دیگه ازدوستام ازون روز دیگه یه جواب سلام تو دهنش نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احساس میکنم مشکل از خودته،قضاوت نمیکنم چون نمیشناسمت ولی انگار خودشیفته ای فکر میکنی عالمو آدم بهت حسودی میکنن،من خودم دوستی ندارم بقیه زود باهام لج میفتن حتی اگه کاری نکنم و یه گوشه ساکت باشم احتمالا یه رفتار بدی دارم خودم خبر ندارم

عزیزم تو الان حکم گوسفندی رو داره که رفته گله گرگ هایی که گوسفندن ولی لباس گرگ به تن دارن بنظرم تو هم باهاشون سر سنگین باش 

هیچ وقت قرار نیست همه از مون راضی باشن  اجتماعی باش بگو بخند ولی قرار نیست به کسی وابسته شی و بگی چرا فلانی از من ناراحته 

ناراحته که ناراحته نا شو برداره راحته

خدا زخم ها رو جبران می کنه🙂

خودتو ناراحت نکن. جو مردم خیلی بد شده ، عقده ای و بی فکر شدن . اکثرا زندگی رو مسابقه میبینن .

معمولا آدم‌های باشعورتر تنها میشن .

وقتی بیعدالتی حکمفرما میشه تو جامعه نتیجه اش میشه گرگ شدن و بی رحمی مردم نسبت به هم

ب خصوص همیشه اهنگ گوش میدم جوری که با اهنگ خیال پردازی میکنم😂

من الان دارم با اهنگ جونی جونوم میرقصم بی خیال اینکه الان وسط یه بهران بزرگم 😂😂

زُلِِیخا کور شد ، یوسُف نَرفت از چَشمَش :))