2777
2789
عنوان

کمممکککک

74 بازدید | 6 پست

واااییییی دیشب از سر اعصاب خوردی به بابام یچیزی گفتم بابامم از دیشب خیلی ناراحته مامانم همش میگه برو از دلش در بیار از دیشب با صدمن عسل نمیشه خوردش  ، بابامم کسیه ک همیشه تو قهر کردنام نازمو میکشه وقتی از مدرسه میام حالمو میپرسه روزمو میپرسه ولی امروز جواب سلامم نداد

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

ولی من ادمیم که اصلا معذرت خواهی تو دهنم نمیچرخه

چیکار کنم خدش اشتی کنه

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

ناراحتش کردی باید عذر خواهی کنی والا پدرت تو دلش میمونه این دختری که این قد هواشو داشتم حتی ی عذر خواهی هم نکرد لازم نیست به زبون بیاری با رفتارت هم میتونی نشون بدی مثلاً بری بغلش کنی ویکی باباجون دوست دارم دیگه تکرار نمیشه

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناراحتش کردی باید عذر خواهی کنی والا پدرت تو دلش میمونه این دختری که این قد هواشو داشتم حتی ی عذر خو ...

وااااییییییی اصللاااااااااااااااااااا بغلش نمیکنم امکان نداره  ، واقعا غرورم خیلی مزخرفه و نمیزاره حتا سمتش برم

وااااییییییی اصللاااااااااااااااااااا بغلش نمیکنم امکان نداره  ، واقعا غرورم خیلی مزخرفه و نمیز ...

خب دیگه انتخاب خودته خودت انتخاب می‌کنی که وقتی ناراحتش کردی حتی نمیتونی از دلش در بیاری خودت انتخاب می‌کنی که دیگه مثل قبل باهات نباشه

خب دیگه انتخاب خودته خودت انتخاب می‌کنی که وقتی ناراحتش کردی حتی نمیتونی از دلش در بیاری خودت انتخاب ...

من میخام من عذرخاهی و بدون اینکه غرورمو زیر پا بذارم اشتی کنه

من میخام من عذرخاهی و بدون اینکه غرورمو زیر پا بذارم اشتی کنه

عذر خواهی کردن غرور آدم به نمیشه بلکه حس سبکی بهت میده اون قبل از عذر خواهی هست که حس له شدن غرور رو داره می‌دونی چرا .چون واکنش طرف مقابل رو نمی‌دونیم .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز