2789
عنوان

کسی ژل لب زده؟

151 بازدید | 11 پست

من لبام معمولیه نه خیلی نازکه نه قلوه ای

تو بعضی پیج ها دیدم یک سی سی ژل لب که زده بودن خیلیی لب بزرگ شده بود 

میخوام لبم یه حالت طبیعی بگیره بگم چقدر بزنه؟

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید چندبار بزنی یه سیسی زود جذب میشه...........من دفعه اول 3 زدم دوماه بعدش 2 زدم.............یک ماه بعدش 1ونیم زدم...........سال بعدشم زدم.............ولی امسال دیگه نمیزنم چون لبام کاملا طبیعی و قشنگ شده

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

ورمش میخوابه اگه میخوای خیلی نچرال باشه نیم سی سی بزن که فرم لبت اصلاح پیدا کنه دو ماه بعدم برو باز ...

بعد از چند روز ورمش میخوابه؟

با نیم سی سی لبم تغییر میکنه؟

باید چندبار بزنی یه سیسی زود جذب میشه...........من دفعه اول 3 زدم دوماه بعدش 2 زدم.............یک ما ...

بعد از چه مدت جذب میشه؟ من میخوام واسه عید دیگه لبم اوکی باشه نمیخوام اردکی بشه 

به لب بالام اگه فقط بزنم بد میشه فرم لب؟

بعد از چند روز ورمش میخوابه؟ با نیم سی سی لبم تغییر میکنه؟

بستگی به بدنت داره ببین نیم سی سی هیچی نیست فقط یه کوچولو فرم لبت بهتر میشه و نچراله ، اگه لبت نازکه یک سی سی بزن حداقل چون همونم جذب میشه بعد میری تمدید میکنی حالا باز بستگی به بدنت داره ممکنه دوبار بخوای یا سه بار نیاز باشه تا دیگه نیاز به تمدید نداشته باشی 

برو پیش دکتر خوب و منصف مثلا دوست من که رفت گفت یک و نیم سی سی لبت میخواد ولی صورتت کوچیکه و لاغری بهت نمیاد نیم سی سی زد براش با اینکه به نفعش بود یک و نیم بزنه پولش رو بگیره باید ببینی چجوری به صورتت میاد 

اینترشیپ پرستاری … 
بستگی به بدنت داره ببین نیم سی سی هیچی نیست فقط یه کوچولو فرم لبت بهتر میشه و نچراله ، اگه لبت نازکه ...

لبم نازک نیست معمولی و متوسطه اما لب بالام کوچیکتر از لب پایینمه

برای شما بعد از چندوقت جذب شد و تمدید کردی؟

بعد از چه مدت جذب میشه؟ من میخوام واسه عید دیگه لبم اوکی باشه نمیخوام اردکی بشه  به لب بالام ا ...

من دفعه اول یه سیسی زدم یکی دوماه بعد جذب شد................ولی دفعه دوم سپردم بخودش......نگفتم فقط بالا رو بزن ا فقط پایین یا چند سیسی بزن

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

من دفعه اول یه سیسی زدم یکی دوماه بعد جذب شد................ولی دفعه دوم سپردم بخودش......نگفتم فقط ...

چقدر زود جذب میشه😐یعنی وقتی جذب شد لبت مثل قبلش شد کااااملا؟

چقدر زود جذب میشه😐یعنی وقتی جذب شد لبت مثل قبلش شد کااااملا؟

آره بابا..............ولی ایندفعه اگه بخام بزنم یه مدل گرونتر میزنم که تا چند سال دیگه بمونه