2777
2789
عنوان

موهامو زدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 26 پست
آزاده.

ما همسرتو نمیشناسیم اما حتما ادم عصبی هست. درسته؟ 

همیشه این نکته رو رعایت کن وقتی میبینی عصبانیه اون زمان سکوت کن و حرفی نزن و کاری نکن عصبانیتش بیشتر سثبشع تا حماقت نکنه و کتک نزنه. حرفتو هم بعدا با ارامش تو زمانی که حالش بهتره بهش بگو . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کثافت عزی اگه خودتون استقلال مالی دارین حتما جدا شین و اگه هم نه حتما خانواده حمایت میکه هر چقدر هم بچه ها پدرشون رو دوست 0داشته باشن حقیقت عوض نمیشه اگه میخوان هم پدر و هم مادر رو باهم داشته باشن قطعا مادر آسیب میبینه و در بزرگسالی عواقب بدی داره تو روحیشون 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

ما همسرتو نمیشناسیم اما حتما ادم عصبی هست. درسته؟  همیشه این نکته رو رعایت کن وقتی میبینی عصبا ...

همیشه اینکارو میکردم دیگه نتوستم ساکت باشم ....بی احترامیش به خانوادم از حد گذشت...

معلومه که یه بچه هم پدرشو دوست داره هم‌مادر... وقتی یکیش ۶ ساله یکی ۸ ماه...چجوری میخام بیخیال باشم ...

میتونن به باباشون اعتراض کنن و یه سوال ایا شوهرتون شما رو الکی زد

من و تو بنده خدا هستیم، جا توعوض نکن. گرفتی چی میگم

عزیزم فقط خدا کمکت کنه واقعا ناراحت شدم،،،

من وقتایی که واقعا دلم پر میشه از زندگی از یه امام یا شهیدی یاد میکنم و ازشون می‌خوام صدای منو به گوش خدا برسونن 

یه وقتایی مثلا خیلی عصبانی میشدم از امام کاظم ع که کظم غیظ داشتن کمک می‌خوام و عجیب آروم میشم و از جواب دادن موقع عصبانیت خلاص میشم 

هیچکس تو این دنیا ارزشش رو نداره که بخاطرش بخوایم به خودکشی فکر کنیم،،،

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
همیشه اینکارو میکردم دیگه نتوستم ساکت باشم ....بی احترامیش به خانوادم از حد گذشت...

ای بابا حق داری. ولی بازم تحملت رو ببر بالا.

وقتایی که ارومه وقتایی که حالش خوبه با زبون نرم اول یکم ازش تعریف کن بعد بگو وقتی اینجور میگی دلم میگیره و فلان....

کلا سعی کن سیاست یاد بگیری. سیاست تو رفتار با مرد خیلی مهمه. ببین بعضی زنا هستن چقدر با زبون مردو رام میکنن.  

عزیزم خدا بھت صبرو آرامش بدہ من شوھرم خیلی باھام خوبہ دست روم بلند نکردہ اما حاضرم سرمو بشکونہ اما روح و روانمو نکشہ چون تابستون امسال فھمیدم کہ از ۲سال پیش یہ پیرزن فاسدو صیغہ کردہ بود و باھاش زندگی میکردہ و بہ بھانہ کار توی شھر خانوادش ۳ ماہ یبار میومد خونہ منظورم اینہ کہ ھر مردی یجور زنشو عذاب میدہ