2777
2789
عنوان

امشب میخوام برم خونه مادرشوهرم

465 بازدید | 22 پست

بعد چند روز میخام برم حالم یک ذره ناخوش بود .مطمعنم.برم میگن چرا اینقد دیر ب دیر میای؟

چی بگم👀 یه بهونه خوب بگین👀☝🏻

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و مایی که مادر شوهرم میگه سالی دو بار بیا

من تو عقدم خونواده شوهرمم خوبن خداروشکر 👀

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

لابد خوشم نمیاد قیافتو زود ب زود ببینم    

وای نه مادرشوهرم مهربونه خودم یکم بی حوصله بودم نرفتم

من تا امروز فکر میکردم مادرشوهدم ادم خوبیه هفته ای یبار میرفتم اما دیگ رنگمم نمیبینه...

عه چرا

من تو عقدم خونواده شوهرمم خوبن خداروشکر 👀

بگو یکم حالم خوب نبود 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

2790
2778
2791
2779
2792