2777
2789
عنوان

بردگی مدرن

306 بازدید | 13 پست

کسانی که برای دیگران کار می کنید نزارید ازشما سواستفاده بشه اگر کارفرما سرمایه گزار هست شما بزرگترین و باارزش‌ترین سرمایه یعنی عمرتون دارید برای اون شخص و کارش میزارید سرمایه شما بسیار ارزشمندتر از سرمایه پولی کارفرما هست شما عمرتون میزارید وبقیه از دستاورد کار وانرژی شما پولدار میشن و رشد میکنن درحالیکه با چندرغاز دستمزد به شما همیشه هشتتون گرو نهتون هست ما د ایران شاهو یک بر دگی مدرن در ابعاد بسیار وسیع هستیم خصوصا درشهرهای مثل مشهد که کمترین حد دستمزد و بیشترین سواستفاده از نیروی کار میشه کارفرما گاهی با اختلاف دهها وصدها برابر دستمزد شما سود رو برای خودش برداشت میکنه اما در دادن دستمزد کمترین حد درکل کشورها رو به شما میده پایین‌ترین دستمزد جهان متعلق به کارگران ایرانی هست و بالاترین درآمدها متعلق به کارفرمایان ایرانی هست نرخ دستمزد درکشورهای توسعه یافته کمتر از۱۰دلار ساعتی نیست به عنوان مثال کارخانه دار دریک کشور توسعه یافته اگر یک میلیارد یک میلیارد درآمد داره ده درصد سود خودشه درایران ۹۰درصد خودش برمی‌داره پایه حقوق کارگران ماهی صددلار هست در ایران یعنی نهایت سواستفاده از انرژی بقیه مردم برای رفاه و پولدار شدن خودشون دقیقا میشه برده داری درست مثل اینکه رایگان دارید ب ای بقیه کار می کنید اگر گفتن ما سرمایه گذاشتیم بگید ماهم ارزشمندترین سرمایه یعنی عمرمون گذاشتیم اگر سیستمی درست اعمال میشد شاهد این حجم از انرژی خواری از نیروی کار نبودیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناگفته نماند که در ایران کارفرماها کار راحتی ندارند ...

دست و پنجه نرم کردن با سیستم ایران سخته ...

اداره دارایی و مالیات و ...هم یه مبحث بسیار سخت تر ...

کارفرما از خودش پول میاره و دولت کمکی نمیده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ناگفته نماند که در ایران کارفرماها کار راحتی ندارند ... دست و پنجه نرم کردن با سیستم ایران سخته ... ...

کمترین مالیات درایران هست در کشورهای توسعه یافته ۳۰تا ۴۰درصد درامدو برای مالیات بر میدارن درایران مالیات رو همینجور حدودی حساب میکنن اتفاقا کمترین نرخ مالیات درایران هست و بسیار نابرابرانه هست یعنی ممکنه طرف مجبوربشه حتی برابر درآمدش مالیات بده یکی دیگه نه حتی ممکنه یک درصد درآمدش مالیات نده چون سیستم نالیات هم داغونه و عادلانه ودرست محاسبه نمیشه

کمترین مالیات درایران هست در کشورهای توسعه یافته ۳۰تا ۴۰درصد درامدو برای مالیات بر میدارن درایران ما ...

و صدالبته زد و بندهای مالیاتی در ایران زیاده. پس خیلی هم به کارفرماها فشار نمیاد

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
کمترین مالیات درایران هست در کشورهای توسعه یافته ۳۰تا ۴۰درصد درامدو برای مالیات بر میدارن درایران ما ...

علاوه بر مالیات خیلی خرج های دیگر هم دارند مدیران عامل ...سر زدن به اداره دارایی و بررسی دفاتر و اظهارنامه و جریمه ها و ...

من کارفرما نیستم ولی کارفرما در ایران اصلا ساده نیست ...

ضمنا شرکت های خصوصی اصلا از طرف دولت خدماتی دریافت نمیکنن ...

تو خارج که شما میگین مالیات بیشتره، خدمات هم زیاده نه صفر

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اطلاعات شما کاملا نیست نرخ مالیات شرکت های غیربورسی ۲۵ درصد و بورسی ۲۲.۵ درصده به علاوه فکر کردید در جواب کارفرما صحبت های شما رو بگن نتیجه چی میشه؟ 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
باورتون میشه بعضی مدارس غیرانتفاعی با معلم هاشون قرارداد. میبندن ماهی ۲ تومن؟؟؟؟؟؟ معلمی که درس خوند ...

بله دقیقا من شرکتی کار می‌کردم ماهیانه چند میلیارد سود خالص اون موقع بود ما جون میکردیم ماهی ۵۰۰ تا یک میلیون اونموقع به ما میدادن در مشهد یعنی دقیقا نصف قانون کار اون موقع بود اونا پولدارشدن ازیک اتاق یک شرکت بزرگ شد ما فقط برای پولدارشدن اونا کارکردیم و عمرمون گذاشتیم حتی حاضر نبودن بیمه کنن

اطلاعات شما کاملا نیست نرخ مالیات شرکت های غیربورسی ۲۵ درصد و بورسی ۲۲.۵ درصده به علاوه فکر کردید در ...

بحث سر چند رقم بالا وپایین نیست سر سواستفاده ه ای هست که از نیروی کار میشه قطعا کارفرماها همیشه توجیه دارن ولی دلیل براین نمیشه که توجیهاتشون درسته اگر کارفرمایی سود خودش کمتر از کارگرانش بود حق داره بیاد بگه من حداقل برابر کارگران خودم باید درآمدم باشه اما کسی که سود خالصش چندین  برابر کارگران هست چنین توجیهی رو نمیشه قبول کرد

بحث سر چند رقم بالا وپایین نیست سر سواستفاده ه ای هست که از نیروی کار میشه قطعا کارفرماها همیشه توجی ...

اینکه فکر کنید سود زیاد هم دلیلی برای تقسیمش بین نیروی کاره و یا به عبارتی با بالا رفتن سود حقوق نیروی کار بی رویه افزایش پیدا کنه هم کاملا اشتباهه و همه جای دنیا همچین اتفاقی نمیفته و ممکنه در بهترین حالت پاداش برای نیروی کار در نظر گرفته بشه اونم نه هر ماه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اینکه فکر کنید سود زیاد هم دلیلی برای تقسیمش بین نیروی کاره و یا به عبارتی با بالا رفتن سود حقوق نیر ...

قرار نیست سود زیاد بین کارگران تقسیم بشه آمریکا یک کشور سرمایه داری هست میخوام یک مثال براتون بزنم کسانی مثل جف بزوس ایلان ماسک زاکربرگ همه درصدر ثروتمندترین کارفرمایان هستن آیا اونها تمام سودشونو بین کارگران تقسیم میکنن مسلما نه وگرنه به این ثروت نمی‌رسیدند ولی از نیروی کار هم طبق قوانین اونجا نمیشه سواستفاده کرد یعنی یک کارگری که داره در این شرکت کار میکنه حداقل پنج هزاردلار درآمد ماهانه داره هرچند ارقامی که من اطلاع دارم خیلی بیشتره اما  مشابه همین درایران داره با ماهی صد دلار کار میکنه درایران از نیروی کار سواستفاده داره میشه درسطح بسیارگسترده وحقیقت دلایل شما هیچکدوم توجیه درستی نیست و  چون قوانین و بیمه درخارج ازکشور بسیار سختگیرانه تر از ایران هست و بازم شاهد سواستفاده کارفرمایان ایرانی درخارج ازکشور هستیم که دارن از نیروی کار داخلی ایران در کشور اونجا به شکل دورکاری استفاده میکنن که حقوق اونجا رو ندن با نرخ حقوق داخل ایران یعنی اونجا هم که میرن بازم سواستفاده میکنن اگر همون حقوق اونجا رو میداد یا حداقل نیمی از اون حقوق باز قابل توجیه بود اما دقیقا دارن با نرخهای داخل ایران حقوق میدن بعد نرخ خدماتشان طبق نرخ اونجاست یعنی بازهم سواستفاده ازنیروی کار برای کسب درآمد بیشتر نسبت به همکاران خودشون

قرار نیست سود زیاد بین کارگران تقسیم بشه آمریکا یک کشور سرمایه داری هست میخوام یک مثال براتون بزنم ک ...

شما به خاطر تجربه تلخی که خودتون داشتید فکر می‌کنید در حق نیروی کار ظلم شده در حالی که باید به طور کلی به مساله نگاه کنید، شرایط سختی برای کارفرماها تو کشور وجود داره و به خاطر عدم حمایت بسیاری از شرکت ها به تعطیلی یا تعدیل نیروی کار مجبور شدن