گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابابارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانیجنگبابا🕊)
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
مریض حالی،هوام دوباره پسه،جمعه،ای دریغا،دیوار بی در،سال بی بهار
گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابابارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانیجنگبابا🕊)
من چاووشی زندون رو دوس داشتم خیلیی معرفی کردی منم لایک کن لطفا مرسی
زندون شاده، شاد دوست داری معرفی کنم
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
هرچی باشه خوبه فقد قشنگ باشه بازم اهنگی خونده ک از اشعار مولانا باشه ؟
بلههه زیاد
از مولانا قلاش، بیست هزار آرزو، امیر بی گزند، دل من، این کیست این، کوه به کوه، قراضه چین، متصل، شیدایی
به شدتتت آهنگ تریاق رو پیشنهاد میکنم همه این آهنگا خیلی قشنگن ارزش گوش دادن دارن
بلههه زیاد از مولانا قلاش، بیست هزار آرزو، امیر بی گزند، دل من، این کیست این، کوه به کوه، قراضه چین ...
همرو دانلود کردم مرسی 💙🤝🏾