margmikham مدیر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 عنوان فوت کرد🖤😔 | مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 32 پست سلام اون دوستم بود تو نایپیک های قبلی گفتم با یکی بوده خواستگاریش کرده..مادر پسره گفته دخترای روستا همه خراب ان دنبال پولن فرق اونا با گاو چیه...!!امروز ایست قلبی کردبیچاره شب روز از پدرش کتک میخورد😔🖤💔 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺 1402/11/18 | 17:20 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 دوستتون فوت شدن9؟؟ 😔😔بله من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 راحت شد با این خونواده ای ک تو گفتی :/ همش تقصیر مادر پسره بود😏🖤 حلالش نمیکنم من من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28273 ۲۷ یسال از من بزرگتر ن جرئت ندارم برم سمت خونه شون .. فک کنم دق کرده یا شایدم زدن تو سرش😔 وای پسره خبر داره خواستگارش هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 میشه بگی دورغ میگی ؟؟ من حوصله ندارم این حجم از درد را بخونم راسته متاسفانه 💔 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 خدا جای حقه دخترای روستا پاکترین هستین پدراشونم از سر تعصب خیلی سخت گیری میکنن ولی اونا جواب ... بقران دوستم میگفت دختر خودشون با پیراهن شلوار زاپ داره ۲۵۰ سکه ...مهریه اش کردن بعد خودشونم روستایی ان اومدن شهر...بعد به این اینجوری گفتن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
توژاال عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 3634 آی مردمبیاید مواظب حرفامون باشیمساده ترین طعنه و کنایه ی ما به هر علتی که باشه میتونه جون یه انسان رو بگیره
yeganeh1373 عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 659 دختر بودن تو ایران یعنی ته بدبختی حالا اگه پسر بود کسی جرات نداشت بهش بگه بالا سرت ابروه
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 آی مردم بیاید مواظب حرفامون باشیم ساده ترین طعنه و کنایه ی ما به هر علتی که باشه میتونه جون یه انس ... من نمیگذرم ازشون 😏😔روستایی گاو خرابه بقران نمیگذرم من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 دختر بودن تو ایران یعنی ته بدبختی حالا اگه پسر بود کسی جرات نداشت بهش بگه بالا سرت ابروه 💔👌🖤حق من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28273 بقران دوستم میگفت دختر خودشون با پیراهن شلوار زاپ داره ۲۵۰ سکه ...مهریه اش کردن بعد خودشونم روستایی ... ندید بدید بودن با پسره چند وقت بود هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
فافا_هستم عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2993 دختر بودن تو ایران یعنی ته بدبختی حالا اگه پسر بود کسی جرات نداشت بهش بگه بالا سرت ابروه البته خدایی دیگه واسع پسرام هیچی خوب نیست فشاری ک رو دختراش دوبرابره ولی مردام همچین خوشبحالشون نیست دهنشچن صاف شدع از لحاظای دیگع
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 وای پسره خبر داره خواستگارش نمیدونم چه اهمیتی داره...کاش قسمت عزیزاش بشه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺