2777
2789
عنوان

فوت کرد🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۷ یسال از من بزرگتر ن جرئت ندارم برم سمت خونه شون .. فک کنم دق کرده یا شایدم زدن تو سرش😔

وای پسره خبر داره خواستگارش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خدا جای حقه دخترای روستا پاکترین هستین پدراشونم از سر تعصب خیلی سخت گیری میکنن  ولی اونا جواب ...

بقران دوستم میگفت دختر خودشون با پیراهن شلوار زاپ داره ۲۵۰ سکه ...مهریه اش کردن بعد خودشونم روستایی ان اومدن شهر...بعد به این اینجوری گفتن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
آی مردم بیاید مواظب حرفامون باشیم ساده ترین طعنه و کنایه ی ما به هر علتی که باشه میتونه جون یه انس ...

من نمی‌گذرم ازشون 😏😔

روستایی گاو خرابه بقران نمی‌گذرم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
بقران دوستم میگفت دختر خودشون با پیراهن شلوار زاپ داره ۲۵۰ سکه ...مهریه اش کردن بعد خودشونم روستایی ...

ندید بدید بودن با پسره چند وقت بود

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دختر بودن تو ایران یعنی ته بدبختی حالا اگه پسر بود کسی جرات نداشت بهش بگه بالا سرت ابروه

البته خدایی دیگه واسع پسرام هیچی خوب نیست فشاری ک رو دختراش دوبرابره ولی مردام همچین خوشبحالشون نیست دهنشچن صاف شدع از لحاظای دیگع