2789
والا فقط عروس داماد رو پاگشا میکنیم ما. به نظرم قیمه بذار با مرغ شکم پر. برای پیش غذا هم سوپ، دسر هم ...

چون تعداد کمه، ژله رو حتما تک نفری درست کن، روش هم سلفون بذار که زودتر درست میکنی تا روز مهمونی بالای ژله سفت نشه. میتونی اگر ظرف برا ژله به تعداد نداری ازین ظرف پلاستیک فروشیا، ظرف مخصوص ژله تک نفره با کیفیت بالا بخری، مدل زیاد دارن. من چون مهمونام معمولا بالای ۳۰ نفرن اکثرا این کار رو میکنم. 

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

برای غذای اصلی بنظرم کوبیده مرغ تابه ای هم اسونه هم مجلسی

زرشک پلو،شامی ،تهچین مرغ و قیمه نثارم خوبه 

دو مدل غذای اصلی درست کن

سالاد و ماست اسفناج 

برای پیش غذاام میتونی کشک بادمجون ،مینی پیتزا،با خمیر یوفکاام کلی چیز میتونی درست کنی اسون و کم دردسر

سوپم درست کنی خوبه اما ظرفات زیاد میشه😂

دسرم پودینگ یا کارامل خوبه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا جدی میگید ؟ ما اولین بار دعوت می‌کنیم ولی بعدش نه

بله فقط مادرها همو و با خانواده دعوت میکنن چون بعدها هم میرن و میان ولی خواهر برادر ها فقط عروس با خانواده شوهر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ممنون  مرغ شکم پر تا حالا درست نکردم  فکر کنم شمالی هستید ؟

مرغ شکم پر ساده ست، فقط باید قلق فر رو داشته باشی که چقدر طول میکشه بپزه. من معمولا خیلی زودتر میذارم مثلا ساعتای ۲ ظهر میذارم تا ۵، بعد خاموش میکنم مهمونا که اومدن مثلا ۷ تا ۸ شب هم مجدد روشن میکنم فر رو. اینطوری بو و دود توی خونه هم نمیمونه تا اونموقع. داخل مرغ هم حتما حتما رب انار ملس بزن. سالاد حتما درشت درست کن، مجلسی تره و قشنگ میتونی دیزاین کنی، سس رو آخر موقع سرو کردن بزن بهش، خودش رو زودتر آماده کن. یه دیس سالاد ماکارونی هم درست کن به نظرم. ماست رو هم حتما دیزاین کن. مدل تو نت زیاده. دیزاین کنی زحماتت قشنگگگگ به چشم میاد، همه لذت میبرن.

من همیشه مهمون دارم جوری انجام میدم که مهمونا اومدن کلا میشینیم دور هم و به منم خوش میگذره، همه کارا رو قبلش انجام میدم. برنج هم آبکش میکنم آماده تو قابمه میذارم. به وقتش روشن میکنم تا دم بکشه. 

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰