2789

والا فقط عروس داماد رو پاگشا میکنیم ما. به نظرم قیمه بذار با مرغ شکم پر. برای پیش غذا هم سوپ، دسر هم ژله بستنی یا ژله و خامه و ... رنگای مختلف یا ترکیبی رنگین کمونی باحال میشه.. برای پذیرایی با چای هم کیک و مسقطی اینا بپز. 

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون راهنمایی تون غذای که شما برای مهموناتون درست میکنید ما در شأن مهمونامون نمیبینیم😏

من خودم باشم ماهیچه یاگردن با باقالی پلو  قرمه سبزی با برنج ساده  و ته چین مرغ  دسر زعفرانی و ژله تک نفره ام تونستی بزار نشدم کرم کارامل

منم قراره جاریمو پاگشا کنم نمیدونم چیا درس کنم از طرفیم باردارم سختمه

عزیزم وقتی زایمان کنی خیییییلی سخت تر میشه . دو روز زودتر یک نوع ژله درست کن و روز قبلش یه قرمه سبزی بار بزار همون روزم یه سالاد درست کن و برنج بزار و به خونت برس و شوهرت از بیرون کوبیده بخره . دعوت کن راحت بشی . 

وا جدی میگید ؟ ما اولین بار دعوت می‌کنیم ولی بعدش نه

خانواده داماد، خانواده عروس رو دعوت میکنن. بقیه فقط عروس داماد رو دعوت میکنن. برای ما اینطوریه. 

هرچند من خودم تو خانواده شوهرم هرجا دعوتم کردن کل خاندان شوهرمم دعوت میکردن. سی چهل نفری میرفتیم 🤣🤣🤣 ولی فامیلای ما فقط من و همسرم رو دعوت میکردن. مدلا باهم فرق داره.

منم قراره جاریمو پاگشا کنم نمیدونم چیا درس کنم از طرفیم باردارم سختمه

به حرف کاربر "رودسری" گوش کن، خیلی موافقم باهاش 😄

قلیه ماهی بلد نیستم و دوست ندارم  ماهی کلا سرخ شده میخورم

میتونی با تن ماهی درست کنی

البته سبزی مخصوص میخواد 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺