2777
2789
عنوان

ازداوج

341 بازدید | 15 پست

منم ۳۰ سالمه خیلی دعا کردم از خدا و ائمه خواستم یه همسر خوب نصیبم شه ولی نمیشه نمیدونم چکار کنم از کجا باید دنبال همسر خوب بگردم آدمی نیستم ک دنبال دختر بیوفتم بعد برم آمار ش رو دربیارم برم خاستگاری 

فقط از خدا میخام 

راهنمای کنید باید چکار کنم 😔😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی ازدواج کم شده پسرا زیر بار نمیره انگار آدم باید وارد رابطه ی حروم سه نیازشو برطرف کنه دنیا برعک ...

اسی مرد هست

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕

مطمین باش یکی مثل خودت نصیبت میشه 

فقط توکلت به خدا را یادت نره به وقتش بهت میده 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

خداوندگار مهربان میفرماید از شما حرکت از من برکت. برادر نیوفت دنبال دختر اما یکم با دقت نگاه کن . از ...

درسته ولی  اینجا دو برم دختر کمه و منم سخت پسندم نمیدونم والا 🌺