2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خیلی نگران پسرمونم 😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 41 پست
چی از دکتر بپرسم دکتر خیلی عصبیه

عصبی باشه هم وظیفشه جوابتون رو بده ، همین علائمی که نگرانتون کرده درباره پسرت رو بگو به دکتر که طبیعیه یا نه . اگه دکترش خوب نیست هم عوضش کن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوباره تشنج نکرده دکتر بعد از اینکه تو فاصله ۶ ماه نوار مغز بچه نرمال باشه ۲ سال بعد از آخرین تش ...

آره عزیزم کم کرده داروشو ولی بچم هنوز خوب حرف نمیزنه دارم دیوونه میشم

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 
شاید از عوارض دارو باشه برو یه دکتر دیگه  ببین شاید با کار درمانی حرف زد

نمیدونم وای دکترش گفت هفته ای ۳ جلسه ببرین گفتار درمانی ولی پسر من اصلا همکاری نمیکنه تو ایران بهترین دکتره

چی از دکتر بپرسم دکتر خیلی عصبیه

من از نوزادی تا ۹سالگی تشنج میکردم شدیدا شدید 

الان ۳۰ سالمه 

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
سرشو تکون میده 

وای تشنج معمولا بده 

خدا کنه مشکلی نباشه نترس وقتی تحت نظره مشکلی نداره

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من از نوزادی تا ۹سالگی تشنج میکردم شدیدا شدید  الان ۳۰ سالمه

عزیزم خداروشکر که سالمید من آنقدر غصه میخورم یعنی چی میشه یعنی روزی میرسه که منم ببینم پسرم حرف میزنه خیلی خستم😭😭😭

وای تشنج معمولا بده  خدا کنه مشکلی نباشه نترس وقتی تحت نظره مشکلی نداره

همیشه تکون نمیده ولی آهنگ میزارم اینطوری میکنه

خوب اون که چیزی نیس

پسرا معمولا دیر زبون باز میکنن از بس تنبلن 😄

گفتار درمانی چند جلسه بره حله

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم خداروشکر که سالمید من آنقدر غصه میخورم یعنی چی میشه یعنی روزی میرسه که منم ببینم پسرم حرف میزن ...

دکتر ب مامانم گفته بود باید تااخر عمرش دارو بخوره و تحت نظر باشه ی چی تو مغزشه(من)

گفت رفتم در خونه حضرت رقیه متوسل شدم قسمش دادم و نذر کردم هرسال سفره حضرت رقیه بندازم

و من شفاگرفتم بدون خوردن حتی ی دارو یا قرص ...

الانم ک متاهلم خودم هرساا تو خونم سفر ه شو میندازم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

الان چن وقتشه پسرت

پسر جاری خواهرم سالمه یک سالشم گذشته تنبل خان ن حرف میزنه درست ن درست راه میره

معمولا پسرا یکم تنبلن

دکتر ب مامانم گفته بود باید تااخر عمرش دارو بخوره و تحت نظر باشه ی چی تو مغزشه(من) گفت رفتم در خونه ...

وای عزیزم باحرفاتون مو ب تنم سیخ شد چشام اشکی شد کاش خداهم به منم هم یه نگاهی بکنه

ب ائمه معتقدی

اگ دوست داشتی پسرتو نذر حضرت رقیه یا علی اصغر کن

2790
2778
2791
2779
2792