2777
2789

اگه همون فلسفه‌ایه که من خوندم روش تدریس دبیرش خیلی مهمه. یادمه برا ما دبیرمون جمله جمله از روی کتاب میخوند بعد برامون توضیح میداد همون جمله رو. امتحانش خیلی برامون راحت بود. وگرنه درس سختیه. 

اگه همون فلسفه‌ایه که من خوندم روش تدریس دبیرش خیلی مهمه. یادمه برا ما دبیرمون جمله جمله از روی کتاب ...

جالبیش اینه اصن درس نمیده  روخوانی هم بچه ها میکنن سرش تو گوشیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ واقعا درس شیرینیه. البته اگه دبیرش آدم باشه. 

پارسال خوب بود همش۲۰بودم امسال جز امتحان ترم امتحان دیگه ای نداشتیم کلاس خصوصی هم که مدرسه میگ نیازی نیست دبیرای ما عالینننن زنگ میزنه به خانواده چرا کلاس می‌فرستیم هزینه. اضافه😐

پارسال خوب بود همش۲۰بودم امسال جز امتحان ترم امتحان دیگه ای نداشتیم کلاس خصوصی هم که مدرسه میگ نیازی ...

فلسفه یازدهم برا ما فقط چندتا داستان بود از سقراط و افلاطون و ارسطو. منطق سخت بود. ولی فلسفه سال آخر زمین تا آسمون فرق داشت. البته میگم برا ما اینطوری بود. الان واقعا نمیدونم کتابا چه تغییری کردن.