2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام برم مدرسه ۴شنبه ها

206 بازدید | 7 پست

من تو تاپیک قبلیمم گفتم از چهارشنبه ها خیلی متنفرم دو 

جلسه غیبت کردم این بار رفتم گفتم دیگه غیبت نمیکنم

اول امتحان زبان بود که شدم ۵ از ۱۰ باز خوشحال بودم چون من شدیداا ضعیفه زبانم یهو دوستم اومد دید یچیزی ازم غلط نگرفتن رفت به دبیره گفت اونم داد ۴ نیم هرچی گفتم نیم نمره ارفاق کنه نکرد

دوم عربی بود نمی‌دونم چش بود احمق من اون درس عربیم کامل کامل بود تا یجایی چک کردم بعد اون نشستم ادبیات دوتا درس کامل کنم ولی عربیم روی فارسیم بود یعنی داشتم همزمان اونم میدیدم

یهو اومد یه دادی زد خیلیییی بلند نمیتونم بگم چقدر بلند اونم دم گوشم گفت حال آدم ازتون بهم میخوره جمع کن ولی با صدای خیلی بلند منم یکم ناراحت شدم بغضم گرف چون کل بچها خندیدن و کلا جلو بقیه ریده شد بهم

دیگع کلا دلم نمیخواد برم چهارشنبه ها اصلااا دلم نمیخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دبیر عربیت حق داشته سرکلاس اون بودی نه فارسی بعدم از این رفیقا هست از این به بعد برگه دادن بهت سر ...

داشتم درس اونم نگاه میکردم حق نداشت سرم داد بزنه و توهین کنه میتونست اروم بگه جمع کنم

با رفیقمم فعلا سردم ی مدت

عاشق همکلاسی‌هات هستم! اون از اونی که رفته گفته غلط اینو نگرفتین، اونم از اونایی که معلم سرت داد زده ...

کلا همه چیه این مدرسه مزخرفه از امکانات گرفته تا دبیر و دانش اموزاش

داشتم درس اونم نگاه میکردم حق نداشت سرم داد بزنه و توهین کنه میتونست اروم بگه جمع کنم با رفیقمم فعل ...

همونطور که اون حق نداشته توهین کنه بهت توهم حق نداشتی سرکلاس اون فارسی باز کنی میتونستی بزاری زنگ تفریح جا چرخیدن و خوراکی خوردن فارسی رو بنویسی

همون خوبه برگه بهت دادن از این به بعد بزار تو کیفت  نزار بقیه نگاش کنن

زمان ثابت کرده همتونو...