2777
2789
عنوان

با دست پس زدن با پا پیش کشیدن

872 بازدید | 17 پست

وای چطوریه بچها؟ مثلن چه حرکت یا حرفی باید زد همزمان در عین حال چراغ داد؟ اخه هرکی اینو انجام میده خیلییی عزیزتر میشه

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

من کراشم میگفت میای دوست بشیم افتخار دوستی میدی میگفتم نه شرمنده من از دوست پسر داشتن خوشم نمیاد ولی وقتایی که باهاش حرف میزدم مثل یه دوست باهاش برخورد میکردم و اخر یه روز ناراحت بود گفتم اشکالی نداره از این به بعد هر چی شد بیا به خودم بگو همیشه هستم پیشت 

خودش جذب شد فقط الان نمیدونم چه غلطی کنم گرم بمونه رابطم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کراشم میگفت میای دوست بشیم افتخار دوستی میدی میگفتم نه شرمنده من از دوست پسر داشتن خوشم نمیاد ولی ...

عه بیا جامون عوض من از مرحله دوست دختر شدن خیلی خوب بلدم قبلش نه😂😂😂😂

بهش نشون بده ازش خوشت میاد اما بعد به شک بندازش  جوری که مطمعن نشه چه حسی داری

اها همین به شک انداخته با چه رفتارایی داشته باشم؟ 

عه بیا جامون عوض من از مرحله دوست دختر شدن خیلی خوب بلدم قبلش نه😂😂😂😂

من قبلش بلدم بعدش و نه من فقط بلدم مخ بزنم 😂😂😂 باشه بیا عوض 

من قبلش بلدم بعدش و نه من فقط بلدم مخ بزنم 😂😂😂 باشه بیا عوض 

عههه شیطون خب جطوری مخ میزنی به ما هم یاد بده😂

ببین یکی هست دوتامون بهم حس داریم همیشه ارتباط چشمی داریم ولی اونیکه زودتر قطع میکنه منم اصن نمیدونم جیکار منم

یسریا میگن لبخند بزن 

ولی نمیخام آویزون دیده بشم

اها همین به شک انداخته با چه رفتارایی داشته باشم؟ 

خب بستگی داره عزیزم مثلا یه روز خیلی تحویلش بگیر باهاش حرف بزن جوری که حس کنه تو بهش حس داری اما دفعه ی دیگه که دیدیش باهاش معمولی رفتار کن زیاد گرم نگیر 

یه مدت کوتاه اینجوری رفتار کن بزار شک کنه چه حسی داری بهش اینجوری ذهنش درگیر میشه بعد دیگه اگه خودش اومد مستقیم جلو قبول کن دیگه خودت بهتر میفهمی چی به چیه عزیزم 

عههه شیطون خب جطوری مخ میزنی به ما هم یاد بده😂 ببین یکی هست دوتامون بهم حس داریم همیشه ارتباط چشمی ...

کجا همو میبینین؟

معمولا لوکشینامون یکیه یا سر راه هم قرار میگیریم 

ببین چیزایی که بهت میگم شاید عجیب باشه ولی من ۱۰ تا رل داشتم چون ادمای درستیو انتخاب نکردم رابطه خراب شد چون فقط دنبال بدنم بودن 

ولی مخ همشونو همینجوری میزنم 

ما الان فقط باید کاری کنیم که سر صحبت باز بشه 

برادر داری یا نه

ببین چیزایی که بهت میگم شاید عجیب باشه ولی من ۱۰ تا رل داشتم چون ادمای درستیو انتخاب نکردم رابطه خرا ...

بببین سر صحبت در حد یه کلمه باز شد البته فقط ی کلمه😂

بببین سر صحبت در حد یه کلمه باز شد البته فقط ی کلمه😂

اینی که گفتمو وقتی دیدیش کاملا سرسنگین و با جدیت بهش بگو 

بگو سلام ببخشید چند لحظه وقت دارین؟ میشه یه سوالی ازتون بپرسم قصد مزاحمتم ندارم فقط نیاز به نظر یه اقا دارم که همجنس خودشو بیشتر میشناسه من تولد پدرمه و نمیدونم چه کادویی براش بگیرم که خوشش بیاد بردارم ندارم که بپرسم ازش نمیدونستم از کی بپرسم که دیگه شمارو دیدم گفتم شاید بتونین کمکی کنین بنظرتون چی برای یه مرد کادو بدی خوشش میاد به خدا خیلی ذهنم درگیره وگرنه مزاحم شما نمیشدم 

چندتا چرت و پرت برات میگه و سر صحبت باز میشه 

دفعه بعدی که دیدیش میری میگی وای واقعا ازتون ممنونم خیلی کمک بزرگی کردین و تشکر میکنی 

بعد صبر میکنیم ببینیم چراغ سبز نشون میده بریم مخ بزنیم یا نه