2777
2789

ترس نداره دندونتو تراش میدن تا جایی که کوتاه بشه، قالب گیری میکنن، در تموم این مدت بی حسی داری،. فقط موقعی که روکش رو وارد لثه میکنه یکم درد داره لثه درد میگیره همین،  قیمت بهتون چقدر گفتن 

دندون و حسابی میتراشن

بعد قالب گیری 

اماده ک بشه با چسب میچسبونن

درد هم نداره نگران نباش

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس نداره دندونتو تراش میدن تا جایی که کوتاه بشه، قالب گیری میکنن، در تموم این مدت بی حسی داری،. فقط ...

یعنی یکبار بی حسی میزنن اونم اولین جلسه ؟

درمورد قیمت هم هنوز دکترم چیزی نگفته اما بیمه داریم

زمان ثابت کرده همتونو...
دندون و حسابی میتراشن بعد قالب گیری  اماده ک بشه با چسب میچسبونن درد هم نداره نگران نباش

من سر عصب کشی خیلی اذیت شدم استرس دارم بازم اون روزا تکرار بشه😖

زمان ثابت کرده همتونو...
عصب کشی یکم سختره دندون چندم میخواد روکش بشه 

اسیاب 6

بقیه رو دیدم ریلکس بودن اماخودم انجام دادم فکم ورم کرد روز که نمیتونستم بخوابم شب هم سرجمع دوساعت میخوابیدم

زمان ثابت کرده همتونو...
اسیاب 6 بقیه رو دیدم ریلکس بودن اماخودم انجام دادم فکم ورم کرد روز که نمیتونستم بخوابم شب هم سرجمع ...

خب شاید عفونت داشتی باید انتی بیوتیک مصرف میکردی،. نهایتش دیدی اذیت شدی وقتی اومدی خونه مسکن بخور 

خب شاید عفونت داشتی باید انتی بیوتیک مصرف میکردی،. نهایتش دیدی اذیت شدی وقتی اومدی خونه مسکن بخور&nb ...

عفونت ضعیف داشتم یه هفته انتی بیوتیک خوردم بعد رفتم پر کرد 

دیگه چاره ای ندارم 

زمان ثابت کرده همتونو...
عفونت ضعیف داشتم یه هفته انتی بیوتیک خوردم بعد رفتم پر کرد  دیگه چاره ای ندارم

همون بخاطر عفونت بوده چون من بارها عصی کشی. کردم درد خاصی نداشتم همون یکم فشاری بوده که به لثه اومده که یکروزه درست میشد 

همون بخاطر عفونت بوده چون من بارها عصی کشی. کردم درد خاصی نداشتم همون یکم فشاری بوده که به لثه اومده ...

اولین عصب کشی بود ...بعد بی حسی درد داشتم جوری که شقیقه رو فشار میدادم با مسکن حل شد از بعدازظهر روز بعدش ورم کرد جوری که مجبورا مسواک بچه استفاده کردم سه روز مونده بود باز برم پیش دکتر اون ورم خوابید الانم همون دندون میخوام روکش کنم خیلی میترسم که نکنه بدتر از قبل به سرم بیاد

زمان ثابت کرده همتونو...
اولین عصب کشی بود ...بعد بی حسی درد داشتم جوری که شقیقه رو فشار میدادم با مسکن حل شد از بعدازظهر روز ...

نه روکش اولش کاری نداره و دردی هم نداره، چون دیگه عصب نداری، ولی موقعی که روکش رو جا میزنه رو لثه، لثه درد بدی داره که یکساعت بعد اکی میشه