2777
2789
عنوان

واقعا عرب ...

196 بازدید | 11 پست

عربی ها میگن این جام خلیج عربه اگه ببریم برای فینال تمام صندلی ها رو می خریم.😡😡😡

تازه برای بازی امروز ۹۰٪ صندلی هارو خریدن

اگه می خوای ایران ببره دعا کن 

راستی یادتون نره ساعت۶:۳۰ دقیقه بازی داریم

تو این روزای سخت بیاین هوای همدیگه رو داشته باشیم🙏🏻🙏🏻🍃با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 🍃 حتی شما دوست گرامی 🍃🤗

میخان فینال تمام عربی داشته باشن ،امروز مصاف ایران و اعراب اطراف خلیج فارسه در واقع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

...... الله اکبر الان چیزی بگم بهشون میگید توهین نکنین چجوری اخه توهین نکنیمممممم😒🗡

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
من که انقدر استرس دارم از این عزبها متنفرم قصد دارن قدرت اسیا بشن ایشالله ما ببریم روشون کم شه

از عربا متتفر باشی یا نباشی تو و جدت به ی ورمونم نیستی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
از عربا متتفر باشی یا نباشی تو و جدت به ی ورمونم نیستی

وات د فاز 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

فقط سعید عزت الهی که تو نشست خبری هی تاکید کرده خلیج فارس😂😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
من عربهای ایران رو دوست دارم عاشقشونم ولی منتفرم از اون عربهای اطراف خلیج فارس ایشالله ببریم 

وقتی گفتی عربها یعنی هممون رو جمع بستی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

خلیج مارو هم به اسم خودشون زدن، عجب!!

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)