خانم ها تو رو خدا بیاید پول ندارم دکتر برم گوشم به این وضع افتاده روغن اینا میزنم خوب نمیشه پمادی میشناسید معرفی کنید بگیرم خوب بشه باد کرده درد هم میکنه
خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
اره اگه مجبور به دکتر بشم اینطور میگم ولی یکم مشخص جای ناخن نیست
اصلأ نیاز به دکتر نداره از داروخانه همون پماد رو بگیر بزن خوب میشه
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
اینکه اصلا مشخص نیس گاز گرفته شده. دکترم نیاز نیس عفونت کرده. همون قرص آزیترو مایسین شبی یدونه ...
اخه هم از رو هم از زیر ضخم شده معلومه گازه مرسی عزیزم حتما استفاده میکنم
اینجا هم تامین اجتماعی رایگانه ولی خیلی باید نوبت بشینم
عزیزم سر خود قرص نخور حتما سعی کنبه یه دکتر نشون بدی
چرک خشک کن چیزی نمیکنه سرما خوردنی هم میندازم