2821
2789
عنوان

کف دریا چیست؟

3032 بازدید | 20 پست

برخلاف باور عموم که تصور می‌کنند ،  خشک شده آب  است اما در حقیقت این ماده سفید رنگ و سبک‌ وزن ستون فقرات جسم خشک شده نوعی ماهی است که به نام‌های مرکب، سرپاور، و خساک شناخته می‌شود؛ که در عمق  زندگی می‌کند.

خواص پودر : از بین بردن چربی های زیر پوستی رفع سلولیت پشت پا ضد عفونی کننده  کمک به کلاژن سازی  پیشگیری از پیری  درمان آکنه سفید کننده  رفع چین چروک  رفع تیرگی زیر چشم کمک به لاغری رفع جوش های پوستی لایه برداری پوستی موارد مصرف دارویی  برای برطرف کردن لکه های دور گردن ، سینه و دست ها ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری استفاده شه

کافی است یک قاشق غذاخوری پودر  را به همراه پودر گلنار فارسی مخلوط کرده و کمی ماست به آن اضافه کنید تا حالت خمیر پیدا کنید. سپس بر روی پوست صورت بشکل ماسک قرار دهید. بعد از 30 دقیقه با آب ولرم پوست صورت را شست و شو دهید.

به کف دریا، کف دریا میگویند

چن سالی خواننده ی خاموش بودم اما همیشه تاپیکایی رو میرفتم که محتوای سوتی و خنده داره، ی ماهه عضو شدم اونم به خاطر جواب دادن به سوال ی خانوم، متاسفانه این ی ماهو درگیر نی نی سایت شدم و متوجه شدم چقد ادمای دروغین هس اینجا که ما هر روز باهاشون تو واقعیت در ارتباطیم و نمیشناسیمشون، چقد زندگیا که اینجا داغونن و نمیدونم در واقعیتم همینن یا ساخته و پرداخته ی ذهن های مریضن، چقد اینجا کمبود محبت میبینم تو وجود ادما، چقد ادمای مریض و روان پریش میبینم اما برای اینکه دعوا نشه سکوت میکنم، من خودم با اینکه زندگیای بد از نزدیک ندیده بودم اما قصد ازدواج نداشتم الان که نی نی سایتا با این همه زندگیای درب و داغون میبینم رو تصمیم خودم  محکم تر میشم، چرا انقد زندگیاتون مریضه چرا هم دیگه رو دوس ندارید. چرا تو بطن زندگی اکثر کاربرا که میری ی لجنی از توش درمیاد، سرم داره میترکه، میخواستم کاربریمو لغو کنم اما از ۱۴ بهمن تو ی چله ای شرکت کردم و مجبورم گزارش بدم وگرنه لحظه ای تعلل نمیکردم برای ترک اینجا، امان از نی نی سایت، امان

واقعا برای لاغریم استفاده میشه؟

چن سالی خواننده ی خاموش بودم اما همیشه تاپیکایی رو میرفتم که محتوای سوتی و خنده داره، ی ماهه عضو شدم اونم به خاطر جواب دادن به سوال ی خانوم، متاسفانه این ی ماهو درگیر نی نی سایت شدم و متوجه شدم چقد ادمای دروغین هس اینجا که ما هر روز باهاشون تو واقعیت در ارتباطیم و نمیشناسیمشون، چقد زندگیا که اینجا داغونن و نمیدونم در واقعیتم همینن یا ساخته و پرداخته ی ذهن های مریضن، چقد اینجا کمبود محبت میبینم تو وجود ادما، چقد ادمای مریض و روان پریش میبینم اما برای اینکه دعوا نشه سکوت میکنم، من خودم با اینکه زندگیای بد از نزدیک ندیده بودم اما قصد ازدواج نداشتم الان که نی نی سایتا با این همه زندگیای درب و داغون میبینم رو تصمیم خودم  محکم تر میشم، چرا انقد زندگیاتون مریضه چرا هم دیگه رو دوس ندارید. چرا تو بطن زندگی اکثر کاربرا که میری ی لجنی از توش درمیاد، سرم داره میترکه، میخواستم کاربریمو لغو کنم اما از ۱۴ بهمن تو ی چله ای شرکت کردم و مجبورم گزارش بدم وگرنه لحظه ای تعلل نمیکردم برای ترک اینجا، امان از نی نی سایت، امان
میشه خوردش؟  واسه لاغری؟؟

از  به همراه سرکه سیب برای کاهش وزن و کاهش چربی انباشته شده به خصوص در منطقه ران و باسن و همچنین در شکم به عنوان  کننده موضعی استفاده میشود. دستور ساخت ماسک لایه بردارپوست با : دو قاشق غذاخوری  خرد شده. 2 قاشق غذاخوری عسل یا گلیسیرین.

برای مالش  روی پهلو هابصورت دورانی

2824
2823
2791
2779
2792