2821
2789

دارویی مصرف کردی؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سه دوره تاخیر پریود داشتم این ماه دوفامد مصرف کردم که تنظبم شه

خوبه دوفامد خوبه ۲۶یا۲۸روزه میکنه سیکل رو،،محرک تخمدان نخوردی؟؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه هیچی نخوردم از ۱۶ سیکلم دوفامد خوردم تا ۲ ۲۶ سیکل امروز ۲۸ سیکلمه  

ایشالا که خیره گلم،عزیزم منظم اقدام داشتی؟؟؟

سینه هام فقط خیلی ورم کرده تاحالا اینجوری نشده بودم

انشالا که بارداری گلم ولی کلا پروژسترون هورمون بدن رو بهم میریزه،شاید شاید ورم سینه از اون دوفامد هم باشه

نه🥲 فقط یه روز درمیون بعد از پاکی دو بار 😭

عزیزم غصه نخور،چرا ادامه ندادین؟؟؟گلم من بیش از یه سال که منظم اقدام داشتم تا۲۲سیکلم و باردار نشدم اونوقت دوستم با دوبار نزدیکی اونم قبل تخمکگذاریش باردارشد

خدا بخواد بده بی حساب میده

شنیده بودم دوفاپد باعث تورم میشه امیدی ندارم کلا 😭

عزیزم چند وقت اقدامی؟یاد روزای اول خودم افتادم ☹️

عزیزم غصه نخور،چرا ادامه ندادین؟؟؟گلم من یه سال که منظم اقدام داشتم تا۲۲سیکلم و باردار نشدم اونوقت د ...

چون شاغلم خیلی وقت حوصلش رو هم ندارم و اینکه اینقدر بی بی چک منفی دیدم کلا از بارداری ناامیدم 

منم دور برم خیلیااا رو دیدم که با بار اول باردار شدن

چون شاغلم خیلی وقت حوصلش رو هم ندارم و اینکه اینقدر بی بی چک منفی دیدم کلا از بارداری ناامیدم  ...

حق داری گلم ،حوصله نداشته باشی اما برای اینکه شرایط برای وجود یه فرشته کوچولو ایجاد بشه باشد ارامش داشته باشی،باید نزدیکی هات در زمان میل جنسیت باشه

عزیزم چند وقت اقدامی؟یاد روزای اول خودم افتادم ☹️

من از تیر پارسال 

که اسفند باردار شدم افتادم به لکه بینی فکر کردم پریود شدم ۱۶ سیکلم چون اون موقع برای اقدام کلا سیکلم بهم خورده بود 

ولی این لکه بینی چون کم بود شک کردم بی بی زدم دیدم منفیه بعد یک ماه رفتم دکتر گفتم سونو بنویس گفت نه دارو میدم قطع شه با دارو ها بیشتر شد کمتر نشد منم ال دی خودم شروع کردم به خوردم سه روز مونده بود که تموم شه یه تیکه گوشت ازم افتاد فکر کردم کیست بوده

بعد به فاصله یک ماه دوباره باردارم شدم تو ۴ هفتگی سقط شد قشنگ مثل اون تیکه گوشت قبلی فهیمیدم اون قبلیه هم باردار بوده 

۶ ماه بعد سقط به بدنم استراحت دادم دو ماهه الان اقدام رو شروع کردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز