2777
2789
عنوان

ملاقات

78 بازدید | 8 پست

بچه ها یک قرار تقریبا کاری باید برم با یک پسر کلا فقط کاریه چیز خاصی نیس نمیدونم برای حساب کردن چیکارکنم ؟خب چون پسره احتمالا میخواد حساب کنه ولی دلیلی نداره اون حساب کنه نمیدونم چیکارکنم تجربه این قرارارو نداشتم چی میگین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین‌ هزینه ها چقدر میشه ، تقسیم کن‌ پایان سفر بزن به حسابش

خب حتما نمیده شماره کارتشو . صمیمیتیم نداریم واقعا قبلا یک ترم هم کلاسی بوده الان واسه کارش میخواد مشورت بگیره از من گفت ببینمتون

خب حتما نمیده شماره کارتشو . صمیمیتیم نداریم واقعا قبلا یک ترم هم کلاسی بوده الان واسه کارش میخواد م ...

نقدی بده 

برای من پیش اومد اونم همکلاسیم بود ، منم‌حساب کردم بهش نقدی دادم ، قبول نمیکرد اما به زور بهش دادم که دینی به گردنم‌ نباشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نقدی بده  برای من پیش اومد اونم همکلاسیم بود ، منم‌حساب کردم بهش نقدی دادم ، قبول نمیکرد ...

اصن قرار بود دانشگاه ببینمش انقد داستان پیش اومد تعطیلات دو ترمو اینا دیگه عجله داره گفت ی جایی ببینمتون حتما قبول کردم