2777
2789

سلام. اینجا کسی سن کم مثلا ۱۸ با خواست خودش ازدواج کرده الان راضی هستید از زندگی؟ برگردید بازم ازدواج میکنید یا میری دنبال درس و کار؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اطرافیانم سن کم ازدواج کردن میگن زندگیمون خوبه خداروشکر ولی کاش زیر ۲۰ ازدواج نمیکردیم و میرفتیم ...

من زود ازدواج کردم بعدش تا دکترا خوندم شاغلم‌ و شوهرم خیلی خوبه ولی بازم ازدواج زود توصیه نمیکنم. 

هرکی‌زیر ۲۰ ازدواج کرده و درس و کار و ادامه نداده حتی اگر بگه خوشبخته دروغ میگه چون این استقلاله مالیه که به یه دختر قدرت میده و‌بعدش میتونه لذت ببره از پولش 

تازه زیر ۲۰ هنوز انقدر تجربه نداره که بتونه خوب و از بد تشخیص بده برای ازدواج

خواهرم ۱۹ بود ازدودج کرد  نه راضی نیست میگه کاش دیر تر ازدواج کرده بودم یکم از جوونبم و مجردیم ...

بنظرت اگه یه *دختر خانواده سختگیر با فکر خشک داشته باشه بازم میگه کاش میرفتم دنبال یه حرفه ؟ 

البته*دختری که الان دنبال کار نیست و فقط میخواد یکی خرجش کنه:/

هرکی‌زیر ۲۰ ازدواج کرده و درس و کار و ادامه نداده حتی اگر بگه خوشبخته دروغ میگه چون این استقلاله مال ...

منم با نظرت موافقم ولی یه جوری خودشون رو نشون میدن انگار این دنیا فقط با عشق میچرخه

بنظرت اگه یه *دختر خانواده سختگیر با فکر خشک داشته باشه بازم میگه کاش میرفتم دنبال یه حرفه ؟&n ...

اگه میخاد کسی خرجش کنه حداقل بگرده دنبال ی پسر پولدار به نظرم 

دختره اگه بره دنبال درس و دانشگاه و. ی حرفه ک دستش تو جیب خودش باشه نظرش عوض میشه 

منم با نظرت موافقم ولی یه جوری خودشون رو نشون میدن انگار این دنیا فقط با عشق میچرخه

من دارم میبینم اطرافم اولش اینجورین بعد تازه مشکلات بی پولی و دست بزن و مشکلات خانواده شوهر شروع میشه

مسلما کسی که زیر بیست ازدواج میکنه با خواست خودش نیست

من ۱۸ ازدواج کردم از همسرم راضیم

ولی برگردم به عقب ترجیح میدم ۳۰ سالگی به همسر الانم ازدواج کنم😊

برو دنبال درس و کار

متاهلی مخصوصا بعد بچه همش مسیپئولیت

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
هرکی‌زیر ۲۰ ازدواج کرده و درس و کار و ادامه نداده حتی اگر بگه خوشبخته دروغ میگه چون این استقلاله مال ...

دقیقا با حرفتون موافقم

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪

من ۲۱ عقد کردم ۲۳عروسی

ولی شاغل بودم موقع عقد 

میگم ربطی نداره به شاغل بودن یا نبودن 

خیلیا با اینکه شاغلن ولی روحیه مستقل ندارن و کل درآمدشون برا بقیس چه شوهر چه کس دیگه

خیلیا هم شاغل نیستن ولی روحیه به شدت مستقلی دارن

البته که خانوم شاغل شرایطش بهتره اما روحیه مهم تر از داشتن شغله…