2777
2789

نه صبر کن زود نزن 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون عجله دارم چند بار زدم اصلا راننده پیدا نشد 

ببین خودش که سرچ کنه راننده پیدا نشه قیمتش رو میبره بالا اگه عجله نداری بذار بگرده 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
خل میخان، بیشتر پول بگیرن 

اینجا شهر کوچیک اسنپ نداره شهر بزرگ میرم آدرس بلد نیستم باید حتما استفاده کنم اسنپ‌هم اینطوری بازی در میاره🫤

تپسی بهتره یا ماکسیم نسبت به اسنپ؟

دیگه همین کار رو میکنم حس میکنم دزد شدن 

آره اذیت میکنه من که میذارم قشنگ بگرده

اینجا شهر کوچیک اسنپ نداره شهر بزرگ میرم آدرس بلد نیستم باید حتما استفاده کنم اسنپ‌هم اینطوری بازی د ...

من خودم اکثرا اسنپ میگیرم، اینا رو نمیدونم. 

شهرای بزرگ اکثرا اتوبوس دارن، ی سرچی بکن و با اونا برو