2777
2789
عنوان

فامیل عقده ای

623 بازدید | 33 پست

خواهرم ازدواج کرده نصف بیشترشون که پاگشا نکردن یکی قهر کرد نیومد اون یکی عقده هاشو ریخت تا اینکه دیروز به زور یکی از فامیل هامون دعوت کرده ینی خودمون خودمونو دعوت کردیم غذای از دیروز مونده با کتلت سوخته گذاشت جلوی دامادمون خواهرم کلی سرکوفت شنیده سر خانوادمون رفت آمد هم نمی‌کنیم تنها می‌مونیم خودشونو کشیدن کنار تنها موندیم فردا دقیقا را منم همین کارو میکنن من چیکار کنم چه طوری رفتار کنم ؟ بیچاره خواهرم خیلی خورد شده نمیخوام مث اول بشم منم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین فامیل عتیقه ایی همون بهتر که نباشه روز خواستگاری هم بگید برای کمتر شدن هزینه ی داماد ما افراد زیادی رو دعوت نمی کنیم این خودش میشه یه منت سر خانواده داماد از اون ور هم این عتیقه ها رو دعوت نکردید بعد از عروسی هم بگو چون دعوت نکردیم ناراحت شدن و پاگشا نکردن ما رو 

چرا به زور خودتونو دعوت کردین؟!شاید به هزار و یک دلیل شرایط مهمونی دادن ندارن.

دامادمون خیلی سرکوفت زده به خواهرم که دورت خالیه هیچ آدمی ندارین ارزش ندادن خواهرم هم زنگ زده گفته شب میایم خونه فلان الان نزدیک یه سالی میشه رفت سر خونه زندگیش هیچ کس پاگشاش نکرده به خاطر همین هم خواهرم کلی حرف شنیده ازشون 

ینی چی خودتونو دعوت کردید.دعوت نشدن بهتر بی احترامی جلو دامادتون بود ک

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

خب نباید خودتون خودتونو دعوت میکردید

این رسم پا گشا دیگه چه مسخره بازیه، بخدا مردم هزار و یک مشکل دارند ، ی مهمونی شام چند میلیون خرج میشه بعلاوه هدیه

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
همچین فامیل عتیقه ایی همون بهتر که نباشه روز خواستگاری هم بگید برای کمتر شدن هزینه ی داماد ما افراد ...

عتیقه میشه کل فامیل حتی یه نفر هم نداریم ک ارزش بدن یه سالی میشه خواهرم ازدواج کرده هیچ کس پاگشاش نکرده دامادمون هم سرکوفت زده ک ببین چی هستی هیچ کس آدم حساب نکرده بی کس و کارید و...

خب دامادی که سر پاگشا نشدن سرکوفت بزنه سر شکمش بدترشو میگه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند