2777
2789
عنوان

غربالگری

102 بازدید | 13 پست

امروز غربالگری دارم‌حدود یک ساعت دیگ

خیلی استرس دارم.

دکترم هفته قبل نوشته بود که وقتی رفتم متخصص سونو گفت ۱۱هفته و ۲روزه زوده برو هفته دیگه بیا.

دوستانی که تجربه دارید سوال خاصی هست که بخوام بپرسم ؟ اجازه فیلم گرفتن میدن؟

آخه همسرم خیلی دوست داره بیاد داخل ولی تا حالا نتونسته حتی صدای قلب نینیو بشنوه

ای جانم به سلامتی عزیزم 😍❤️ بهش بگو اجازه میده قطعا 

من واسه ضربان قلبش که رفتم فیلم گرفتم 

جنسیتش رو بپرس حدودی بهت بگه 

بقیه ش هم خودشون نمودار و ... مینویسن

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

عزیزم بسته به دکتر و مطب داره.بعضی دکترا مشکلی ندارن ولیبعضیا حتی میگن ورود گوشی ممنوع مث دکتر سونوگرافیست من ک موقع پسرم رفتم کلا گفت گوشی وارد اتاق سونو نکن همراه هم نذاشت بیاد😐😐😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره میتونی با خودت گوشی ببری فیلم بگیری

بعضی جاها سی دی هم میدن خودشون 

استرس نداشته نباش ضربان قلب بچتم میره بالا

کار خاصی نمیکنه ک مایع دوسر جنینو اندازه میزنه و اعضای بدنشو چک میکنه ک همه تشکیل شده باشه 

جنسیتم احتمال زیاد معلوم نمیشه فعلا 

جای ک من رفتم اجازه ورود همسرو نمیدادن خودت فیلم بگیر حتما

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

قبل تو رفتن هم دو لیوان اب بخور 

مثانت نه خیلی پر باشع نه خالی 

اینکه میگن چیز شیرین بخور و این چیزا بنظرم الکیه چون بچه مزه نمیفهمه اصلا اون موقع. ولی ی چی بخور شایدم اثر کنه نمیدونم

یکم قبل سونو راه برو ک بچه حرکت کنه و موقعیتش بهتر باشه برای سونو 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

عزیزم بسته به دکتر و مطب داره.بعضی دکترا مشکلی ندارن ولیبعضیا حتی میگن ورود گوشی ممنوع مث دکتر سونوگ ...

اخه چرا.مگه کردا دل ندارن😂 بچه اولمه همسرم خیلی ذوقشو داره

اخه چرا.مگه کردا دل ندارن😂 بچه اولمه همسرم خیلی ذوقشو داره

ب من سال ۹۸ اجازه هیچی نداد نامرد🥺🥺 الانم در امتشار برای بارداری دومم.برام دعاکن این ماه تستم مثبت واقعی بشه ..چندروز دیگه موعدمه

رفتم فیلم‌گرفتم جنسیت نگفت☹️

اخه جنسیت الان بگه هم زیاد دقیق نمی تونه باشه 

البته بستگی داره به نحوه قرارگیری جنین گاها خیلی واضح هست و میتونن جنسیت احتمالی رو بگن ولی بعضی وقتا هم جنین پوزیشنش جوری هست که نمیشه جنسیت رو حدس زد ولی کلا الان جنسیت احتمالی میگن

رفتم فیلم‌گرفتم جنسیت نگفت☹️

اشکال نداره عزیزم ان شاءالله یک ماه و نیم دیگه واسه سونو آنومالی بهت میگه 😘😘 

عدد nt چند بود گلم؟

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

2790
2778
2791
2779
2792