2777
2789
ببین ریختم تو سینی استیل بعد روش کیسه فریزر کشیدم بزارم روش خراب نشه؟

نه چیزی نمیشه 

فقط شعله رو زیاد نکن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرارت بخاری

دیشبم نزاشتی بخابیم الانم از کله سحر بیداری

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
ببین ریختم تو سینی استیل بعد روش کیسه فریزر کشیدم بزارم روش خراب نشه؟

نه روش نکش 

بخصوص،ک داخل خونه هم هست 

من یبار مشما کشیدم تو خونه کپک زد 

ولی تو هوای آزاد باشه کپک نمیزنه 

الانم ک سرده فایده نداره بیرون بذاری

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
دیشبم نزاشتی بخابیم الانم از کله سحر بیداری

مااینیم😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
مرسی  خودت انجام دادی تا حالا؟

بله عزیز انجام دادم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نه روش نکش  بخصوص،ک داخل خونه هم هست  من یبار مشما کشیدم تو خونه کپک زد  ولی تو هو ...

منظورم زیرش بود زیرش کیسه فریزر کشیدم میترسیدم بچسبه 

یه بار خواهرم درست کرده بود چسبید بود به سینی با قاشق میکشیدیم روش آخرشم فایده نداشت 😂😂😂😂

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤